Glenn-Erik Andresen er velkommen som førerrepresentant i NMF RoadRacing og mange setter stor pris på denne mannen.Av: Mona Forsnes

Glenn er 36 år, kommer fra Halden og kjører for Halden MCK.

RRkarrieren startet med et debutant kurs i 2007. Hanskulle bare ta lisens forå kjøre noen treninger og ha det gøy, men etter hvert som tidene gikk, så ville han prøve et løp og det gikk sånn passe. Bitt av basillen

Han kjørte sin første fulle sesong i 2008 og han kjørte seg da inn til en sammenlagt 5. plass i Super-B med standard -04 Kawasaki 600. Fikk da nok poeng til og rykke opp og bliA fører for sesongen 2009. Kjørtei 2009 iSuperstock 600 og havnetder sånn ca midt i feltet.

Nå i 2010 sesongen satser han for fullt i Superstock 600 med sin Kawasaki.

Jobben som førrerepresentant består stort sett i å fremme førerne sine saker for NMF RoadRacing Arbeidsgruppa. Han skal generelt jobbe for at førerne og sporten blir godt ivaretatt. Han kan også fungere som støttespiller for førerne under tvister i løpssammenheng.

Glenn har et glødende engasjement for RR-sporten, så vi er helt sikker på at han kommer til å gjøre en kjempejobb for sporten og førerne.

Vi ønsker han lykke til!

Kilde: Plassen-racing

Facebook-kommentar