Harley Davidson har lansert sine sykler for 2011 og satser friskt på damene.Av: Mona Forsnes

Den største nyheten ble en 883 Sportster SuperLow som har fått en enda lavere setehøyde slik at de aller fleste kortvokste damer (og herrer) kan finne et alternativ å kjøre på. I PR-materialet vi harfått, er det klart at det er damer som er i hovedfokus og det er flott at det blir enda et alternativ for oss.

Vekten er den samme som til 883 Iron (som er ment for guttaboys) menvekten merkes ikke, fordiden er plassert lavt. Styregeometrien er også satt opp, slik at den er enda mer lettstyrt enn de andre utgavene i samme sjangeren.

Her er den vist med “full pakke”:

2011-HarleyDavidson-XL883L-SuperLow_1280410639.jpg

Farger er også viktig for damer og her fårvi muligheten til å velge mellom:

  • Vivid Black; Cool Blue Pearl
  • Merlot Sunglo/Vivid Black
  • Birch White/Sedona Orange

Er du fortsatt interesserti denne sykkelen, anbefaler vi deg å lese hva Woman Riders Now har skrevet. De fikk beholde den en hel dag og oppsummerer det kort slik:

WRN Recommendation:

The SuperLow changes everything you ever thought about the Sportster 883 as an entry-level motorcycle. No more top heaviness that lends itself to the dropsies. The overall low feeling and easy maneuverability of the SuperLow give new riders a greater chance at success in feeling confident on a Sportster. This is one Sportster you may not want to trade in.

Andre ting vi fikk rede på,var at Sportster 883 Low og 882/1200 Custom forsvinner. Liker du Softail Classic, kommer de tilbake (da kan du velge om du ønsker ABS på de), det gjør også Electra Glide Classic, (da kan du, om mulig, sette på enda mere bling, bling).

Facebook-kommentar