Schubert lanserer nå en ny S1 PRO er utviklet i vindtunnel og testet i hastigheter over 200 km/t.

 

S1 Pro er en av markedets mest støysvake helhjelmer, dette takket være suverene aerodynamiske egenskaper (gir ingen løft!). Den har veldig god tetning inn mot hals/nakke
”akustisk krage”. Tester viser kun 85dB ved 100km/t !! Har du en hjelm i dag som måler 88-90dB kan du forvente den totale stillhet i forhold.


S1 PRO har integrert antidugg solskjermformet som en pilotbrille på den ene siden og har en rett kant på andre siden somgårnoe lengre ned og dekker bedre enn forgjengeren. Justeringsknappen for solskjermen er flyttet ned til kanten av hjelmen og er dermed enklere å betjene.

Pinlock

® visir er standard. Dette er en egen film ligger på baksiden av visiret og gir et lite luftrom. Filmen er festet med 2 pinner på visiret og kan tas ut og justeres ved rengjøring etc. Schuberth gir en garantert duggfri hjelm.

S1_pro_1204119396.jpg

S1 PRO har god ventilasjon med nyutviklede ventilasjonskanaler med 3 inntak på hodet og ett ved haken.

 

Interiøret kan enkelt tas ut for håndvask.

Hjelmen er fremstilt i S.T.R.O.N.G. fibermateriale og skallet har 2 størrelser, for best mulig sikkerhet og passform. Visiret er 3D og har 2,5 mm tykkelse. S1 PRO har dobbel-D låsing av hakeremmen godkjent for konkurransebruk!

Godkjent iht. ECE R 22-05

Størrelse: 52cm til 63cm. (XS-XXL)
Vekt: 1525 gr.
Pris: Fra kr. 5.495,-

Facebook-kommentar