Ride i Trondheim har overtatt Yamaha fra Strandveien Fritid og er nå den nye og eneste forhandler av merket i Trønder-hovedstaden.

Hallgeir Fonn hos Ride bekrefter i dag ovenfor BikePort at de bytter ut Kawasaki til fordel for Yamaha på salgssiden. De vil fortsatt beholde Triumph i butikken, og de vil selvsagt fortsette å tilby service og reparasjoner på alle typer to-hjulinger. Også gamle Kawasaki-kunder er selvsagt velkommen tilbake på verkstedet.

RideTrondheim1_1265816997_1265817005.jpg

Nå når Ride gir seg med salg av nye Kawasaki er det AB Motor på Melhus som blir hovedforhandler av det merket i Sør-Trøndelag.

Kjell Ramleth hos Yamaha Motor Norge bekrefter ovenfor BikePort at Ride i Trondheim nå er deres offisielle forhandler. Dette er også offisielt endret på Yamaha Motor Norge sine nettsider i oversikten over forhandlere.

Arnfinn Wolden, som er daglig leder hos Ride Trondheim sier at de ser frem til å starte med Yamaha i butikken, og ser svært optimistisk på den muligheten det nye merket gir. De har overtatt delelageret til Yamaha fra Strandveien og er allerede klar for å ta imot kunder for delesalg, service, reparasjoner og selvsagt salg av nye sykler.

RideTrondheim2_1265815425_1265815433.jpg

Ride Trondheim finner du på www.ridetrondheim.no

Facebook-kommentar