Bertoni har spesialisert seg på å lage briller, og fortrinnsvis solbriller for en action-fylt hverdag. Dermed passer de også veldig godt til blant annet motorsykkel-kjøring.

Nå kommer produsenten med en ny modell som lanseres i to farger.
Solbriller er ikke bare for beskyttelse mot sola, vind, insekter og annet når en kjører sykkel. En skal og ta seg godt ut. Bertoni har et bredt utvalg av design og den nye modellen er intet unntak i så måte.

Selv sier importøren følgende om modellen:
BERTONI introduserer for 2010 sesongen en ny modell: AF 870B en modell som ble en mega suksess ved verdenslanseringen under årets EUROBIKE. Det dobbel injiserte rammeverket er laget av Nylon og er ekstremt lett i tillegg til garantert fleksibilitet, noe som gjør at passform i hjelm er ivaretatt.

Glasset er laget av uknuselig poliokarbonat. Brillens anti-dugg behandling sikrer at brillens glass aldri påføres dugg. Modellens nesepute er laget av gummiimpregnert silikon material som absorberer fuktighet, noe som alltid gir perfekt adhesjon samt en meget komfortabel følelse.

AF 870B er tilgjengelig i to ulike fargevarianter : SOLID RED/ SHINY CHROME og CARBON/ SHINY CHROME. Prisen i Norge vil være ca kr 950,-

AF-870-A_1259234424.jpg

AF-870-B_1259234433.jpg

Mer info om alle brillene til Bertoni finner du her.

Facebook-kommentar