Cordona slipper nå i løpet av våren tre nye goodies spesielt beregnet for utøvere av RoadRacing-sporten.

TT-SpyFull kontroll på dekvarmen mens du kjører
Med verdensnyheten TT-Spy slipper du å ta en Stoner på grunn av kalde dekk. TT-Spy gir deg reell dekktemperatur på hver side av fram og bakhjul samt temperaturen i asfalten mens du kjører.

TT-spy_1298374130.jpg

Varmen leses av via IR-følere som monteres på hver side av dekkene, samt en som peker ned i asfalten. TT-Spy har fargeskjerm som viser temperaturen, og mulighet for å justere alarmgrenser. Overskrides grenseverdier får man visuell advarsel i form av blinkende farger i displayet.

GP ASG – Analog Strain Gauge switch som muliggjør quickshift ved opp- og nedgiring
Dette er produktet for den late RoadRacing-utøver som ikke orker å benytte clutchen i hele tatt under kjøring. Den nye switchen fungerer nå på både giring opp og ned. GP ASG forutsetter sykkel med ride-by-wire og en avansert Race ECU. Carl Crutchlow kjørte med et slikt oppsett i WSB 2010 sesongen.

Apple Ipad 4 Idiots Guide + Video Lessons 2012

lt=”CP-ASG_1298374155.jpg” />

Dette er en analog versjon av SG switchen beregnet til ECU'er som Marelli, Motec og lignende for å benytte quickshift både på opp- og nedgiring. Kan benyttes også som vanlig quickshifter rett i ledningnett fra HRC, Kawasaki, YEC m.f. Den kan også bestilles ferdig med HRC kontakt. All justering av trykk, kutt-tider etc. gjøres da i Race ECU framfor i Cordona sitt komplette sett.

Ducati SG Switch Pedal
Egen girpedal til Ducati hvor QS switchen sitter i selve pedalen og kobles rett på utgående giraksling.

Ducati-SG-Switch_1298374175.jpg

Ducati girpedalen kan benyttes rett i race ECU (Marelli eller annen avansert), eller benyttes rett i det komplette Cordona Combokittet sammen med Ducati ledningsnett.
Den erstatter da SG switchen som vanligvis benyttes. Teknologien i SG switchen er altså flyttet inn i selve pedalen og kjenner nå på kraften som benyttes og trigger et tenningskutt ut i fra dette.

Mer informasjon om disse produktene finner du på Cordona.no. Cordona blir også å finne på MC-messa nå i mars på plass D01-11 med alle sine produkter.

zp8497586rq

Facebook-kommentar