Om BikePort

Norges fremste Trackday-arrangør

Deler i butikken

Fornøyde kunder

TrackDays avholdt

Kursdeltagere

Om BikePort og vår nettbutikk

Vår Fødsel

BikePort startet hellt tilfeldig med å arrangere kjørekurs og roadracing kjøring på ACR sommeren 2006.

Vi gjentok arrangementet i 2007 og vinteren 2007/2008 ble brukt mye til utvikling av den nye nettportalen som ble offisielt åpnet mars 2008.

I starten var nettsidene laget som ett nettsamfunn og vi satset sterkt på publisering av nyheter. Disse delene av nettsidene ble senere avviklet.

Vår Vekst

Fra ett arrangement i 2006 har BikePort etablert seg som den største kommersielle aktøren på Førerutviklingskurs og RoadRacing treninger på flere baner i Norge og Sverige. I samarbeid med klubber avholder vi og lisenskurs.

Vi har de siste årene fokusert på vår nettbutikk og blitt en betydelig leverandør av deler til racing-piloter på to hjul, noe vi vil jobbe aktivt med å fortsatt være best på også i årene som kommer.

Vår Nettbutikk

I forbindelse med alle våre banedager har vi i en årrekke tilbudt våre deltakere muligheten å kjøpe dekk og andre slitedeler til sin MC.

Etterspørsel etter stadig flere typer varer var økende, og i 2016 åpnet vi vår første nettbutikk slik at våre deltakere gjøre bestillingene selv.

Butikken ble flyttet til ny plattform og sterkt utvidet vinteren 2016/2017 og vi tilbyr nå så å si alt man behøver til sin MC.

Kontaktinformasjon:

Postadresse

Telefon: +47 92082072
Epost: post@bikeport.no

Postadresse:
BikePort AS
Marie Wexelensv 2
7045 Trondheim
Org.nr: NO 991 989 013 MVA

Besøksadresse:

BikePort AS
Storvikaveien 32
7502 Stjørdal

Elizabeth Kobberød

Elizabeth Kobberød

Daglig leder

Elizabeth Kobberød

Grunnlegger og Daglig leder

«Norges Raskeste bestemor» er født i 1969 og har en variert yrkeserfaring bak seg. Hun har jobbet som leder for kundeservice, markedssjef, IT-sjef og daglig leder i flere selskaper.

Hun tok MC lappen da hun var 18 år og var en svært aktiv MC’ist, gjerne med 25000 km på landeveien i sesongen.

RoadRacing-lisensen ble tatt først i 2008, 39 år gammel, og den registrerte sykkelen ble parkert for godt i 2011. Nå er det kun kjøring på bane.

Så får vi se om det blir registert MC igjen når oldebarna kommer til…