12493688_1052038088176430_96624912524545302_o

 

Pål Anders Ullevålseter slutter aldri å imponere. Nå leder han Africa Race helt suverent, med bare to etapper igjen lørdag og søndag.

 

Tekst: Claus Diseth

 

(SE VIDEO NEDERST I SAKEN)

 

Pål Anders gjennomfører idag sin beste etappe så langt i løpet. For på den 9 etappen av Africa Race klaffet alt for ørkenreven. Vanskelige forhold til tross, det så ikke til å ha noen effekt på Pål Anders. Nå leder han så mye i sammendraget at han nesten syns det er pinlig.

 

VANSKELIG NAVIGERING

–Det var skikkelig vanskelig navigering idag, derfor er det utrolig gøy at alt gikk på skinner. Jeg er veldig fornøyd, det har aldri fungert så bra noensinne som idag. Jeg kjørte feilfritt og navigeringen var upåklagelig, sier Ullevålseter i en pressemelding.

 

KREVENDE ETAPPE

Etappen var som ventet svært krevende og bestod av mange myke sandyner på den 493km lange strekningen. Mange førere slet, og de som ga for mye gass i sanden har ikke kommet seg inn til mål.

 

SPARE SYKKELEN

– I dag prøvde jeg å spare sykkelen og kjørt forsiktig i de myke sandynene, det er lett å brenne motoren om man bare gasser på. Da vinner man ikke. Og, det var nettopp det som skjedde med franskmannen Dubois, motoren røk på dagens etappe, forklarer vår mann.

Nå gjenstår kun tre etapper av Africa Race, ingen er i nærheten av Pål Anders Ullevålseter som leder komfortabelt.

 

SE VIDEO

 

Facebook-kommentar