Pål-Anders-Ullevålseter-ADDC-2013-3

I TET: Etter to etapper leder Pål Anders Ullevålseter Merzouga Rally.

 

Ingen tvil om at Pål Anders Ullevålseter trives best på det afrikanske kontinentet. Nå leder han Merzouga Rally i Marokko.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Vår mann ble nummer to på den første etappen, og fikk samme plassering på ettappe to på onsdag. Han var bare åtte sekunder bak vinneren, spanske Laia Sanz.

 

LEDER SAMMENLAGT

Dermed leder Pål Anders Ullevålseter rallyet sammenlagt. Han er 14.47 minutter foran franske Johnny Aubert, som ligger som nummer to. Ned til Auberts landsmann Arnold Brucy på tredjeplass er det en halv time, skriver NTB.

 

UVANT, MEN DEILIG

– Det er litt uvant å være i tet, men det er deilig. Jeg merker at jeg får litt ekstra energi, at jeg gjør noe riktig, sier Ullevålseter.

– I dag var det fellesstart for første gang i løpet. 20 utøvere startet om gangen, og jeg sto i første rekke. Jeg fikk en god start. Laia Sanz ledet an gjennom ørkenen, og jeg lå bak henne hele dagen, i 25 mil, fortalte Ullevålseter til NTB onsdag kveld.

 

LANGE ETAPPER

Det har vært tre veldig lange dager for Ullevålseter og konkurrentene, på til sammen 65 mil og med vanskelig terreng. Torsdagens fjerde og nest siste etappe i Merzouga Rally er på 18 mil.

Ørkenrallyet i Marokko avsluttes fredag, skriver NTB.

 

VANT ONSDAG: Spanske Laia Sanz vant onsdagens etappe.

VANT ONSDAG: Spanske Laia Sanz vant onsdagens etappe.

Facebook-kommentar