LEDER: Pål Anders Ullevålseter ble nummer fem på dagens etappe, men leder (uoffisielt) fortsatt rallyet sammenlagt.

LEDER: Pål Anders Ullevålseter ble nummer fem på dagens etappe, men leder (uoffisielt) fortsatt rallyet sammenlagt.

 

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til en femteplass på dagens etappe. Sammenlagt leder Pål Anders Merzouga Rally med drøyt ti minutter til nestemann.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Dagens maraton-etappe av det marokkanske rallyet bød på mye kjøring i dyp sand – og store, tekniske utfordringer  for førerne. Pål Anders kjørte inn til femte beste tid, litt over ti minutter etter dagens vinner, Heink Knuiman.

 

LEDER UOFFISIELT

Arrangørene av rallyet i Marokko hadde klokken 17.00  ikke offentliggjort noen sammenlagtliste etter at fire av fem etapper er fullført. Men dersom vi i Bikeport ikke har regnet helt feil, leder Ullevålseter rallyet sammenlagt med én etappe igjen å kjøre. Vi hadde ikke regnet feil, og Ullevålseter er sammenlagtleder.

 

AVSLUTTES FREDAG

Merzouga Rally avsluttes fredag. Dagens etappe var på drøyt 230 kilometer, i det som beskrives som rallyets mest krevende terreng. I dag var det tilbake til enkeltstart, etter at den tredje etappen onsdag ble avviklet som fellesstart. Der ble Ullevålseter nummer to, bare åtte sekunder etter vinneren.

 

OPPDATERT

Også på den offisielle resultatlisten ble Ullevålseter nummer fem, ti minutter og to sekunder etter dagens vinner, Heink Knuiman. Pål Anders leder også offisielt rallyet før fredagens siste etappe. Han har 10 minutter og 48 sekunder ned til sammenlagt-toer Johnny Aubert, og over 46 minutter til treer  Deny Phillippaerts. Mye skal gå feil om ikke nordmannen sikrer seg en plass på sammenlagtpallen.

 

 

Facebook-kommentar