BEST: Ole Bjørn Plassen ble beste privatfører i Valencia, og tok sjette plass totalt.

BEST: Ole Bjørn Plassen ble beste privatfører i Valencia, og tok sjette plass totalt.

 

Fantastisk prestasjon av Ole Bjørn Plassen under dagens løp i Valencia. På pallen som beste privatfører, og sjetteplass totalt av nordmannen.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Finalerunden av FIM CEV Repsol International Championship ble kjørt på Valencia søndag formiddag, med tre norske førere på startstreken. Ole Bjørn Plassen i Superbike, Henning Flathaug og Thomas Sigvartsen i henholdsvis Superstock 600 og Moto2.

 

PÅ PALLEN

Ole Bjørn Plassen har virkelig markert seg i Spania denne helgen, og fra niende startspor kjørte han inn til en sjetteplass i løpet, drøyt halvminuttet etter vinneren. Plassen ble suverent beste privatfører, og fikk smake på champagnen på samme pall som Marc Marquez og Valentino Rossi forrige helg.

 

GODT KJØRT AV FLATHAUG

Henning Flathaug stilte i Superstock 600 (ss600 kjørte samtidig med Moto2-klassen) og gjorde også sine saker veldig bra i et svært celebert selskap. Flathaug ble til slutt nummer åtte i sin klasse, nummer 26 totalt av 42 førere. Thomas Sigvartsen hadde også god fart, men på runde 11 av de 19 rundene, var det over og ut for nordmannen.

Facebook-kommentar