Pirelli_Angel_GT-1

 

De gode testresultatene ved «Motorrad TestCenter» for dekknyheten Pirelli Angel GT gleder den norske Pirelli-importøren. Angel GT slo nemlig alle konkurrentene i kjørelengde.

 

– Norske motorsyklister som bruker denne typen dekk kjører ofte mange mil. Med Angel GT får de både i pose og sekk, med meget gode kjøreegenskaper og altså dokumentert lengst levetid på dekket, sier Asbjørn Heien hos Pirelli-importøren.

 

Sporttouring-test

Angel GT er det beste dekket når det dreier seg om kjørelengde i sporttouring-segmentet. Dette ble slått fast og sertifisert av den uavhengige tyske testaktøren Motorrad TestCenter som

gjennomførte en test hvor de sammenlignet Pirelli med Michelin Pilot Road 3, Dunlop Sportmax

Roadsmart II, Bridgestone Battlax 023 BT, Continental RoadAttack2 og Metzeler

Roadtec Z8 Interact M/O.

 

Test på raske veier

Seks Suzuki Bandit 1250 ABS ble brukt til testen som ble kjørt i Spania fra 27. november til 14. desember i fjor. Testen ble gjennomført på raske veier mellom Málaga, Algeciras,

Jerez, Sevilla, Cordoba og Antequerra med en gjennomsnittlig hastighet på 120 km/t og på

veier med fartsgrenser mellom 90 og 110 km/t mellom Marbella, Ronda,

Algodonales, Ardales, Alora og Málaga. Testene ble kjørt under tørre værforhold med temperaturer på 5 til 18 grader i lufta.

 

Pirelli Angel GT ble altså til slutt kåret til dekket med best levetid.

 

GummiCentralen-asbjørn-heien-1 «Hånd i hanske»

– De uavhengige testresultatene viser at nye Pirelli Angel GT markerer seg som det beste alternativet i sporttouring-segmentet når det gjelder kjørelengde. I tillegg vet vi at dekket tilbyr Pirellis alltid gode sportslige kvaliteter og kjøreegenskaper. Det gir oss en vinnerkombinasjon vi tror passer som hånd i hanske for kjøreglade norske motorsyklister, sier Asbjørn Heien som er MC-ansvarlig hos den norske Pirelli-importøren Gummi Centralen.

 

Passer til mange modeller

Angel GT er et nytt dekk i den populære sporttouring-klassen. Dekket leveres originalt montert på Ducati Multistrada 1200 S Granturismo. Også BMW K1300-serien, Yamaha FJR1300, Honda Pan European og Suzuki Bandit 1200 er modeller som Angel GT vil passe fint til. I tillegg vil det passe for mindre sporttourere som for eksempel Honda VFR 800, Yamaha FZ8, Honda CBR 600 F og BMW F800 GT/ST.

 

 

 

 

 

 

Økt grep på sidene

Når det gjelder oppbygningen av Angel GT, så har det vært fokus på å skape et dekk med god slitestyrke på midten, mens gummiblandingen på kantene er noe annerledes, med høyt silica-innhold for å sikre optimale egenskaper, spesielt på vått føre. Denne teknologien har Pirelli brukt i flere år på sine sportsdekk og erfaringene videreføres nå til touringsegmentet slik at kundene får både i pose og sekk: Altså større sikkerhet og lengre levetid. Det siste ble altså slått fast av en uavhengig testaktør.

 

Max Biaggi kan konstatere at Pirelli Angel GT ble testvinner da kjørelengden ble målt mot konkurrentene.

 

Max_Biaggi_and_Angel_GT-1

 

Om du har lyst til å sjekke nærmere om de har dekk til din sykkel, tar du kontakt med denne mannen:

Asbjørn Heien, Gummi Centralen

Tlf: +47 99 25 95 51

Mail: asbjorn@gummi-centralen.no

Facebook-kommentar