1_5_0826

 

INNHOLDSRIK HELG PÅ VÅLERBABEB I KJEMPEFLOTT VÆR

Fredagen startet bra. og jeg var veldig rask hele dagen og kjørte mange raske runder. På lørdagens kval var Ole Bjørn Plassen et par tideler raskere enn det jeg var, men jeg følte at jeg hadde mange raske runder i kroppen til løpet på søndag.

På superpoolen var jeg raskest og hadde dermed første startspor.
Været var helt knall hele helgen, og på søndag var det klart for løp. I race 1 kom jeg greit ut, men Plassen fikk en luke på 1-2 sekund som jeg hentet inn litt etter litt. Tempoet var høyt og sykkelen og dekk  fungerte veldig bra,  Jeg kom omsider opp i ryggen på Plassen, men ut på langstrekket fikk jeg en highsider på sykkelen så jeg fikk meg en heftig flygetur. Ble litt forslått, men var klar til løp 2.

I løp 2 så var Stig Flemming Jensen noe ivrig i starten og ledet løpet foran meg i noen runder før jeg kom forbi. Jeg ledet til det gjenstod 5. runder. Da kom Plassen forbi og jeg kontrollerte 2. plassen inn til mål.

Nå leder jeg NM med 23 poeng foran Berhtelsen. Nå er det en måned til finaleløpet på Rudskogen.

MVH
Norvald

Facebook-kommentar