Carl Berthelsen.

Carl Berthelsen.

 

Mangler det lille ekstra

Superbike-fører Carl Berthelsen fortsetter å plukke pallplasser i NM i roadracing, men Berhelsen føler selv han mangler det lille ekstra.

Under helgens NM-runder på Karlskoga Motorstadion i Sverige plukket Suzuki-fører Carl Berthelsen to nye tredjeplasser i Superbike og Borg MC-føreren beholder sin andreplass i NM-sammendraget.

–          Vi leverer veldig gode resultater og jeg er godt fornøyd med andreplass sammenlagt. Jeg merker selv at vi mangler det lille ekstra som skiller tredjeplass fra seier. Men hele teamet fungerer veldig bra og sykkelen er perfekt, så det er småting som gjør at vi ikke er helt på topp, smiler Berthelsen. Berthelsen viste i helgen at tempoet er svært godt, og Kristiansand-føreren vant Superpolen på lørdag.

–          Vi har tempoet inne og kjører like fort som de andre, så litt stang ut har det vært. Vi har vært startraske og ledet begge racene denne helgen, og det tyder på at vi er skikkelig på hugget. Jeg ledet race 2 halvveis, men så mistet jeg litt fokus og rytme og da kom både Ole Bjørn Plassen og Norvald Haaland forbi.

 

Ikke gitt opp NM-gullet

Carl Berthelsen ligger fortsatt på andreplass i NM-sammendraget og det gjenstår fire NM-race før vinneren skal kåres under Rudskogen Motorfestival siste helgen i august. Berthelsen ligger 49 poeng bak lederen Ole Bjørn Plassen, men det skal fortsatt deles ut 100 NM-poeng til.

–          Jeg har ikke gitt opp håpet om NM-gull selv om det begynner å bli et stykke opp til Plassen som har levert varene denne sesongen. Men jeg vet alt om denne sporten, så alt kan fortsatt skje. Men jeg er nødt til å plukke mer poeng enn han på Vålerbanen om fire uker, sier han.  Nå venter noen dager med avslapping for Berthelsen før neste NM-runder kjører på Vålerbanen 15. – 17. august.

–          Vi skal komme uthvilt og ikke minst godt forberedt til den neste siste NM-runden på Våler. Så får vi bare lade det vi klarer. Vi skal i alle fall gjøre alt vi kan for å vinne der, sier han.

 

VIL VINNE: Carl Berthelsen har fortsatt ikke gitt opp kampen om NM-gullet.

VIL VINNE: Carl Berthelsen har fortsatt ikke gitt opp kampen om NM-gullet.

Facebook-kommentar