Pål Anders Ullevålseter fortsetter framgangen og er stor fornøyd. Og det skjønner vi godt når vi ser på hva som har skjedd i helgen.Av: Mona Forsnes

Etappe 7

Pål Anders Ullevålseter kjørte som en drøm og han ledet faktisk på de tre første etappene på denne dagen. Men så begynte å han å følge en sykkel som kjørte feil, da han oppdaget det, snudde han og kom inn på riktig spor. Både Despres og Coma var i mål da han kom frem.

Vinner på etappe 7:

Nr 1.Cyril Despres (6.34.14)

Nr 2. ble Marc Coma (00.29) Han ble tatt for ulovlig dekkskifte og fikk straff på 6 timer ekstra.

Nr. 3 ble David Fretigne (05.00)

Nr 4. Ruben Faria (09.10)

Nr 5. Pål Anders (11.10)

Etappe 8

Igjen en kjempedag for Pål Anders og i denne etappen kjørte han inn på en 3.plass. Han er veldig fornøyd med sin egen innsats selv om han klarte å falle av sykkelen da han skulle sjekke hvor han skulle kjøre. Dette resulterte i at han rotet bort et par minutter

Beklageligvis så brant Arredondos sykkel opp under dagens løp og Pål Anders er nå uten følgesjåfør men Ullevålseter er vant med å kjøre alene i tidligere løp. Han mener og tror at han skal klare det denne gangen også, gjelder bare å bruke hue. Pål Anders er glad Arredondo klarte seg bra etter ulykken og det er det viktigste.

Dagens vinnere i etappe 8:

Nr 1. Lopez (5.59.25)

Nr 2. Coma (0.42)

Nr 3. Pål Anders (1.22)

Sammenlagt er resultatene:

Nr 1. Despres(33.46.21)

Nr 2. Pål Anders (1.20.31)

Nr 3. Lopez (1.24.21)

Etappe 9 starter i Atacama og vil væreen god anledning til ågjøre det beste ut av sand og sanddyner. De første 180 km vil bli mye sand, og mange utfordringer. Etter hvert vilterrenget bli ganske åpent og konkurrentene vilkunne gi full gass.

Kilde: http://www.dakar.no/wip4/

Facebook-kommentar