Redneck Bikes Norway inviterer til en hyggelig Road Trip 22. Mai med Bike Fest i Trondheim, 23. Mai som mål.

Bike Fest er Trondheims svar på Oslo Open, men i litt andre omstendigheter og en litt mindre skala.

Temaet i år er Chopper, og hva er mer naturlig for Redneck Bikes med venner å nye bekjentskaper å ta turen til Trondheim denne helgen.

Siden hverdagen for de fleste av oss er hektisk og lite rom for fellesskapet og hygge rundt det å kjøre MC sammen, håper Redneck Bikes å kunne starte en liten åring tradisjon, nemlig å sette av en helg i året til kun en ting
Håper å kunne få med alt fra standard sykler til ekstreme bygg. Det er kun et mål med turen og det er å kose oss å bruke den tiden vi trenger.

Det vil være med både bil og en stor henger med mulighet til å legge bagasje i henger og ved eventuelt problemer hiver vi sykkelen i hengeren hvis førstehjelp ikke er mulig.

Samling i og rundt Redneck Bikes sine lokaler i Lommedalen utenfor Oslo fredag 22. Mai kl. 09.00 (kommer tilbake med kart og beskrivelse) Avreise Lommedalen kl 10.00 med Trondheim som mål. Det er selvsagt mulighet for at folk kan henge seg på underveis til ca avtalte tider. Ankomst Trondheim med samling hos Rams MC

Redneck Bikes har avtalt med to klubber i Trondheim hvor det er mulighet for overnatting. Siden antallet ikke er klart enda er det litt første mann til mølla som gjelder. Felles middag og en god fest på kvelden.

Lørdag 23. Mai drar alle felles opp til Bike Fest. Avreise for de som ønsker det på Lørdag er selvsagt fritt frem, med mulighet for å rekke Oslo Open. Hvis ikke så er det mulighet for overnatting til søndag og felles kjøring mot Oslo med avreise kl 10.00.

Redneck Bikes ønsker en form for påmeling og ev tilbakemelinger rundt opplegget. Det er selvsagt ikke noen kostnader forbundet med verkene selve turen eller overnattingen, men mat og drikke må besørges selv.

Påmelding skjer på marius@redneckbikes.no, ev spørsmål kan også rettes til Knut 95820410

Blir det liten respons så vil turen utgå, men det hadde vært gøy og samlet en gjeng og hatt en hyggelig tur/helg.

Mer info: www.redneckbikes.no

Facebook-kommentar