Roadracing.no er hele RoadRacing-Norges offisielle nettside! Av: Mona Forsnes

Her vil du finne info om sporten, terminlister, info om team/ førere, nyheter, sladder, annonser, info om baner, link til tv-sendinger, info fra klubberosv. Du vil også finne en del nyttig info for deg som vil begynne med roadracing.

Roadracing.no har sannsynligvis Nordens mest oppdaterteRacekalender omløp, banedager for lisensierte førere og trackdays.

Formålet med roadracing.no er å samle informasjon om det norske miljøet i roadracing. Samtidig er roadracing.no ment å være en ressurs for den som vil starte med roadracing eller prøve seg på asfaltbane med motorsykkel.

Roadracing.no representerer ikke på noen måte Norges Motorsportforbund (NMF), ei heller er sidene noe offisielt talerør for norske førere i roadracing.

Flere burde prøve seg på bane i trygge omgivelser. En lukket bane er et atskillig bedre egnet sted å tøye grensene på enn ute i trafikken. Dette sitatet sier det meste:

Speed is the great temptress of sportriders. It can transform a beautiful curve into a gruesome nightmare, an elegantly designed motorcycle into a wad of scrap metal, and a man into an organ donor.
— Stuart Kirk

I tillegg er det utrolig artig å kunne rase rundt på en bane kun begrenset av egne evner. Er du motorsyklist er dette noe du må prøve.

Roadracing.no er uavhengig og drives på frivillig basis. Enhver tilbakemelding blir satt stor pris på, enten det er ris eller ros. Har du tips til informasjon, lenker, tema eller funksjonalitet som bør legges på roadracing.no send en e-post til robert@dod.no.

Vet du av noe, eller kjenner noen som burde vite om siden, spre det gode budskap

Kilde Roadracing.com via plassen-racing.com

Facebook-kommentar