Det ser ut til at det blir et skikkelig oppgjør i lørdagens finale i Valencia når Jorge Lorenzo og Valentino Rossi står side ved side for å vinne nøklene til en splitter ny BMW M3 Sedan.Av: Mona Forsnes

Verdensmesteren Valentino Rossi har 330 poeng i BMW M Award, 12 poeng mer enn erkerivalen og team kompis Lorenzo. For å få tak i den lekre bilen må Lorenzo få førsteplass mens Rossi trenger bare fjerdeplass eller bedre for å ta med seg den 420 kubikk BMW.

Casey Stoner som har vunnet denne prisen i 2007 og 2008, har i år tatt to førsteplasser selv om han har vært plaget med mye sykdom. Dette gjelder også for Dani Pedrosa som har to førsteplasser men som var kun 0.05 sekunder bak førsteplassen bak Stoner i Valencia i 2008, han er nok ivrig på å få Honda fremst igjen på lørdagen.

For Lorenzo er dette hans første sjanse til å få ta med seg en BMW hjem fra banen mens Rossi har tidligere tatt medseg fire BMwer hjem: en BMW Z4 Roadster, en BMW Z4 2.2i, en BMW 645 Ci og en BMW Z4 Coupe. Dette gjør garasjen hans til å bli en HOT SPOT

Samarbeidet mellom BMW og MotoGP har foregått i 11 år og de skal fortsette i fire sesonger til med BMW M Power sikkerhetsbiler, offisielle biler og VIP skyttel biler. I helgen får vi også et lite glimt av fremtiden med BMW M power modellene og den splitter nye BMW X1 og BMW Series 5 Gran Tourismo på banen.

MotoGp_bil_1257245478_1257245503.jpg

Facebook-kommentar