RR føreren Lorentz Kyllo 1Vi fortsetter med vår presentasjon av RR-førere i Norge og på den måten få økt fokus på norsk roadracing. I dag kan vi presentere Lorentz Egil Kyllo som så absolutt gir gass både sommer og vinter.

 

Her er hans bidrag til vår vår serie “RR-førerne i Norge”:

 

-Hvor fornøyd er du med sesongen 2011?

 

Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen fordi jeg ”perset” med flere sekunder på banene jeg kjørte på.

 

-Hva er du mest fornøyd med etter sesongen 2011?

 

Er godt fornøyd med hvordan motorsykkelen fungerte til tross for problemer som oppstod.

 

-Noe du ville gjort annerledes?

 

Ja, skulle gjerne hatt et annet oppsett på demperen foran, og vært mer aktiv med trening før banekjøring.

 

-Løp/baner du dessverre ikke fikk kjørt/prioritert i sesongen 2011?

 

Helt klart Falkenberg, det er en bane som det kan kjøres styggfort på og nervene er i høyspenn.

 

-Har du noen farstfylte vinteraktiviteter du bedriver?

 

Ja, snøscooter er uten tvil en aktivitet jeg liker på vinteren, modellhelikopter bruker jeg også tid på, og nå skal jeg til og med prøve meg på skihopping. Utstyr er kjøpt inn og jeg er nå klar for nye utfordringer.

 

 

RR føreren Lorentz Kyllo 2-Fysisk trening med tanke på sesongen som kommer?

 

Jeg har fullt fokus på trening og er ofte på treningssenter for å gå ned i vekt og for å få opp kondisjon siden det er krevende å kjøre motorsykkelløp. Skigåing er også en aktivitet jeg har på vinteren.

 

-Vinterens mekke-/oppgarderingsprosjekter på sykkelen, om noen?

 

Hvis jeg fortsetter i 600 klassen (har ikke bestemt meg enda), så blir dempere sendt inn for oppgradering og oppjustering til Ole Gunnar Hagen. Det vil også bli skiftet fargekombinasjon på sykkel (gul/svart og hvitt). Ny kvick-shift hjerne, ny Brembo bremsepumpe, ny gir indikator, snabbgass

 

RR føreren Lorentz Kyllo 3-Hva er dine planer for sesongen 2012? (sykkelbytte?, konkrete mål?, jobbing med sponsorater?, endre gruppe?)

 

Har fått sponsoravtale i fra AB-Motor som gjelder en Kawasaki ZXR 1000R og dekktilbud (Michelin). I tilegg så har jeg fått en sponsortilbud fra X-Rider i Levanger på en KTM RC8R, er fortsatt i tenkeboksen på hva jeg ønsker å satse på.

 

RR føreren Lorentz Kyllo 4-Hvordan jobber du med sponsorer?

 

I vinter har jeg vært i Stockholm på et sponsor kurs, noe som ga meg mange nyttige opplysninger som jeg kan bruke fremover. Spørsmålet ”Hvordan jobber du med sponsorer” er hemmelig, DET forteller jeg ingen!!

 

Gadgets som er/skal kjøpes inn?

 

Jeg holder på å utvikle en egen hjemmeside som vil bli kalt ”KylloRacing.no”, oppbygging av et team, nye teamklær og reklame på bil. Det vil bli større satsing i årene fremover.

 

Hva ble din beste plassering i 2011?

 

En tredje plass i løpet til BikePort. I NorgesCupen endte det dessverre med krasj.

 

RR føreren Lorentz Kyllo 5Andre aktiviteter på sommeren?

 

I tilegg til banekjøring, liker jeg å kjøre motocross, rulleski og Downhill sykling.

 

Jeg har planer om trening i Spania i løpet sommeren.

 

 

-Hvor er du om tre år?

 

Om tre år er målet å kjøre i Europa og få muligheter for WildCard i IDM.

 

Ellers så har jeg tilgang på et flott verksted med alle fasiliteter, hvor teamet kan skru på motorsykkelen.

 

Om du ønsker å lese hva vi har publisert så langt av hva de andre norske RR-førerne har svart finner du alle her.

Facebook-kommentar