Sesongen for våre norske roadracing førere nærmer seg med stormskritt og flere av dem har vært med og trent på Cartagenabanen i Spania nå like før påsken. Listen over førere som har sendt inn sitt bidrag er fortsatt ikke tom, og vi fortsetter vår presentasjon av førerne til våre lesere. I dag kan vi presentere Rehan Ahmad.

 

Under kan du lese hans bidrag:

 

Hvor fornøyd er du med sesongen 2011?

Jeg er ganske fornøyd siden jeg har klatret litt på resultatstigen i Superbike sammenlagt og klart å kapre enda en NM tittel i Dragbike.

 

Hva er du mest fornøyd med etter sesongen 2011?

Jeg er selvsagt mest fornøyd med NM tittelen i Dragbike. Men også at jeg klarte å forbedre meg litt sammenlagt. Hvis jeg skulle velge et løp fra 2011 sesongen så måtte det ha blitt første NM runden på Våler i 2011.

 

Noe du ville gjort annerledes?

Jeg skulle ønske at jeg hadde kjørt trening/løp oftere slik at det ikke gikk en måned i mellom hver gang. Dessverre er det tid og økonomi som tillater det. Også skulle jeg ønske at jeg ikke hadde kræsjet på Karlskoga i fjor. Det gjorde at jeg fikk en rygg skade som har plaget meg siden.

 

 

Aktiviteter som du liker å gjøre nå som banene enda ikke er kjørbare?

Jeg pleier å være med Racing4Fun på deres treningsopplegg i Spania. Synes det er hyggelige turer og masse nyttig kjøretrening. Så blir ikke vinterdvalen så lang heller. Ellers har jeg også RC- bil og Amcar som hobby 🙂

 

Fysisk trening med tanke på sesongen som kommer?

Jeg trener styrke og kondisjon aktivt i gjennom hele vinteren for å holde formen og ikke minst vekten.

 

Vinterens mekke-/oppgraderingsprosjekter på sykkelen om noe?

Jeg beholder samme sykkelen som i fjor og den blir regelmessig plukket ned hver eneste vinter for å bytte slitedeler, ta servicer og deretter bygd opp igjen før sesong start.

 

 

Hva er dine planer for sesongen 2012?

Jeg har i utgangspunktet planlagt å kjøre NM i Superbike og Dragbike. I Dragbike er den kun seier som gjelder sammenlagt. Det hadde også vært gøy å havne blant de 10 beste i Superbike sammenlagt en gang. Men jeg har nettopp vært i gjennom en rygg operasjon (i forbindelse med skaden som oppsto etter kræsj på karlskoga i fjor) og må igjennom en rehabiliteringsprosess før jeg kan begynne å trene igjen.Så jeg må ta denne sesongen med en klype salt. Går alt som planlagt så vil dere nok se meg på banen i løpet av sesongen.

 

Det jobbes kontinuerlig med budsjett og sponsorer for sesongen 2012.

 

 

Rehan Ahmad
Rehan Racing Team
Bølerlia 13
0691 Oslo

 

Mobil: +47 901 68 025
e-mail: rehan@rehanracing.com
URL: http://www.rehanracing.com

 

Presentasjon av tidligere førere, finner du her.

Facebook-kommentar