Vi er nå snart ferdig med vår serie med de norske road racing førerne og det er moro å se den store spredningen med motorsykler, alder, forberedelser men ikke minst gleden alle viser over at sesongen snart er i gang.

 

Startskuddet for NM er på Rudskogen 2. juni og det er nok mange av førerne som er spent og glad for endelig å få begynt med årets konkurranse. I dag kan vi presentere unge Remi Aukland, som også har sendt oss sitt bidrag.

 

Her er hans bidrag i vår ”RR-førerne i Norge”:

 

Remi Verås Aukland, 15 år, kjører for Vennesla Motorsport Klubb. Jeg har kjørt roadracing 125jr og 125gp siden 2009, med både oppturer og nedturer. Ble nr 5 sammenlagt i 125jr 2009, nr 3 sammenlagt i 2010, og nr 2 i 2011.

 

-Hvor fornøyd er du med sesongen 2011?

Ikke særlig fornøyd med 2011 sesongen. Vi hadde mye tekniske problemer med sykkelen, og fikk den først gang halvveis ut i sesongen. Jeg avsluttet derimot bra, med flere gode løp og gode rundetider 🙂

Blant annet en 3 plass i 125 GP nordisk som mitt beste enkelt resultat i 2011. Jeg ble også nr 2 i 125jr sammenlagt.

 

-Hva er du mest fornøyd med etter sesongen 2011?

Sammenlagt resultatet i 125jr, og at jeg fikk samlet mer erfaring på sykkelen. Jeg er fornøyd med rundetidene mine de siste løpene selv om det dessverre ikke alltid holdt til mål.

 

 

-Noe du ville gjort annerledes?

Spurt Arve Gulliksen om teknisk hjelp med sykkelen mye før. Det var først etter at han fikk sett på den at det ble fart i sykkelen 🙂 og at den ikke lenger fusket/stoppet etter et par runder.

 

-Løp/baner du dessverre ikke fikk kjørt/prioritert i sesongen 2011?

Jeg angrer på at jeg ikke prioriterte første runde i det svenske mesterskapet på Anderstorp. Der var jeg i år og det var en fantastisk bane.

 

-Har du noen farstfylte vinteraktiviteter du bedriver?

Kjører en del snøscooter

 

-Andre aktiviteter som du liker å gjøre nå som banene enda ikke er kjørbare?

Trening. Jeg trener en del i slynge i tillegg til kondis trening. Går også på kick boksing to ganger i uka.

 

Fysisk trening med tanke på sesongen som kommer?

Jeg er med i Team Norway Roadracing som har laget et treningsopplegg til meg. Det prøver jeg å følge så godt jeg kan. Ellers er jeg ofte å se i slalombakken.

 

-Vinterens mekke-/oppgarderingsprosjekter på sykkelen, om noen?

Jeg har fått ny sykkel, CBR 600. Så det er nok å henge fingra i. Plassen MC og Racing leverer deler og Eivind skrur. Stor takk til begge to 🙂

 

-Hva er dine planer for sesongen 2012? (sykkelbytte?, konkrete mål?, jobbing med sponsorater?, endre gruppe?)

Som sagt så har jeg byttet sykkel type, og går opp i Rookie 600. Målet for 2012 er å samle erfaring med denne sykkelen, slik at jeg er klar for å møte de store gutta, og ikke minst Caroline i Superstock 🙂

Og selvfølgelig satser jeg på pallplasser i hvert løp.

 

 

Utstyrsinnkjøp du har gjort/planlegger?

 

Jeg kommer fortsatt til å kjøre med samme type utstyr som i 2011. Spidi skinndressene fungerer helt topp, og X-lite hjelmene sitter som støpt til mitt hode. Jeg krasjet 13 ganger i 2010, og 3 ganger 201,1 så jeg er kresen på hva jeg bruker av personlig utstyr.

 

Gadgets som er/skal kjøpes inn både til sykkel og deg?

Jeg er nok en enkel kunde for Plassen MC og Racing. Det Tor Erik mener jeg bør ha, bør jeg nok ha 🙂

 

 

Facebook-kommentar