Listen over våre norske roadracing fører som er blitt presentert, vokser og listen vår er fortsatt ikke tom for førere som ønsker å fortelle hvem de er, hva de gjør og mål for årets sesong. I dag presenterer vi Stig Flemming Jensen for våre lesere.

 

Under kan du lese hans bidrag i vår serie ”RR-førerne i Norge”:

 

-Hvor fornøyd er du med sesongen 2011?

Sesongen gikk helt greit. Dette var første året jeg kjørte i Superbike, så jeg får se på det som et læreår, og heller gi mer gass i 2012.

 

 

-Hva er du mest fornøyd med etter sesongen 2011?

Å kjøre EM finalen på Albacete i Spania! Jeg kjørte Scandinavian Open, hvor jeg ble til slutt nr 4, og dermed var kvalifisert til å kjøre EM finalen, så det var virkelig et høydepunkt å få kjørt der nede.

 

 

-Noe du ville gjort annerledes?

Ja skulle vel alltids ha kjørt litt fortere da…men utenom det, så er det ikke så mye jeg kunne gjort annerledes, jeg får bare ta med meg den lærdommen jeg fikk under sesongen og utvikle meg mer i år.

 

 

-Løp/baner du dessverre ikke fikk kjørt/prioritert i sesongen 2011?

Ja, jeg skulle gjerne ha fått kjørt på Anderstorp for der har jeg ikke kjørt ennå, så det er en bane jeg gleder meg til å få testet ut. Ellers så fikk jeg kjørt på fler baner enn hva jeg først hadde regnet med, så er fornøyd.

 

-Har du noen farstfylte vinteraktiviteter du bedriver?

Dessverre, vinteren har gått med til nesten bare jobbing.

 

 

-Andre aktiviteter som du liker å gjøre nå som banene enda ikke er kjørbare?

Ja er glad i å stå på snowboard, så det har blitt noen turer til Tryvann og noen dagsturer til div fjell.

Ellers er det mest i å være sosial med venner og finne på litt sprell som det blir dårlig med på sommeren.

 

 

-Fysisk trening med tanke på sesongen som kommer?

Ja jeg prøver å holde meg form med både kondisjons trening og styrke trening.

 

 

-Vinterens mekke-/oppgarderingsprosjekter på sykkelen, om noen?

Nei dessverre så har det ikke blitt store oppgraderingene i år. Bare gått over motoren og sjekket så alt er som det skal. Derimot så blir det litt andre farge kombinasjoner på sykkelen i år.

 

 

-Hva er dine planer for sesongen 2012? (sykkelbytte?, konkrete mål?, jobbing med sponsorater?, endre gruppe?)

Kommer til å farte rundt på samme sykkel, har jobbet med å slanke den litt mer, så kan ikke kvitte meg helt med den ennå. Siden jeg brukte fjor året som et læreår, så får jeg vel vise de andre at jeg har fått lært meg litt, så målet er jo NM mester og den konge pokalen hadde gjort seg meget bra hjemme, men det er mange om beinet, så det blir hardt, men jeg gleder meg!

 

 

Jeg har ikke klart å få inn no mer spons i år, det har faktisk blitt mindre, så det blir et tøft år. Så at jeg jobbet så mye i vinter, det kommer godt med nå.

 

Ellers så er det fristende å kjøre litt i Pro Superbike, så prøver å få til å få kjørt et par løp der og.

 

Utstyrsinnkjøp du har gjort/planlegger?

Inget nytt, så blir å holde meg til det jeg kjenner til.

 

 

Stig Flemming Jensen

www.jensen-racing.net

 

Presentasjon av tidligere førere, finner du her.

Facebook-kommentar