RR-føreren Truls Svendsen 1Vi fortsetter å sette fokus på roadracing her inne på BikePort, noe vi håper DU også setter pris på. Denne gangen ønsker vi å presentere en helt ny sjåfør som ønsker å prøve seg på banekjøring. Helt ny for de som allerede er i roadracingmiljøet, er han kanskje ikke, siden han har vært med å hjulpet Stinius Viking Ødegård.

 

Under kan du lese hans presentasjon av seg og sitt:

 

Jeg tenkte noen kanskje synes det ville vært interessant å lese om et helt nytt ansikt i RR-depoet denne sesongen også, så her kommer litt om meg:

 

Jeg heter Truls Svendsen, er 16 år, fra Fetsund i Akershus og skal kjøre min første roadracingsesong i 2012.

 

De siste sesongene har jeg vært med fetteren min Stinius Viking Ødegård og hjulpet til under en del løpshelger. Lysten til å kjøre selv ble bare større og større, og til slutt endte det med at vi kjøpte en Aprilia RS125 ved sesongslutt i fjor.
Sykkelen er forøvrig den som vant NorgesCup 125 Standard i fjor.

 

Jeg skal ta lisensen på Karlskoga i påsken, og gleder meg helt sykt til å komme igang og få erfaring på sykkelen. Jeg har vært interessert i motorsykler helt siden jeg var liten og har kjørt en del cross, men dette blir mitt første møte med racing.
Jeg spiller ishockey for Lørenskog Ishockeyklubb på vinteren og trener derfor ganske mye og variert hele året. Jeg tror selv jeg har blitt ganske “hard i hodet” av å spille ishockey i mange år, og håper dette vil hjelpe meg på banen i sommer.

 

RR-føreren Truls Svendsen 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjennom vinteren har jeg og pappa plukket hele sykkelen fra hverandre for å lakke ramme, bytte lagrer, foringer, pakninger, skruer, bolter, oljer, wire, pusset og lakkert opp alt av kåper, glassblåst felger og lakkert. Ellers har vi planer om å få tak i flere og fikse forskjellige krasjdeler og også overhale en motor til som vi skal ha i reserve. Nå er jeg i gang med å jakte sponsorer, og håper å få med meg noen som ønsker å hjelpe meg i gang med ting vi trenger gjennom sesongen.

 

Denne sesongen får bestemor og bestefar plutselig to barnebarn å bekymre seg for på banen, og det blir spennende å se hvordan det går. Bestemor kommer vel til å sitte på stubben oppe på haugen på Rudskogen og bite negler sammen med muttern, som er den samme stubben dem satt på når onkel Terje (Ødegård) kjørte. Bestefar er veldig engasjert og er med og hjelper både meg og Stinius, men han blir mer nervøs med åra han også.

 

Jeg gleder meg til å treffe alle i miljøet til sommeren og håper folk kommer innom teltet med den røde sykkelen med nr 77, og hilser på oss!

 

Med vennlig hilsen #77 Truls Svendsen

 

Presentasjon av tidligere førere, finner du her.

Facebook-kommentar