Rudskogen-Motorfestival-Plakat-2013

 

På Rudskogen Motorfestival skal NM avgjøres med utdeling av kongepokal i roadracingens keiserklasse. 31 poeng skiller de tre beste i Superbike-klassen i NM.

 

På nettsiden til Rudskogen Motorsenter kan vi lese om ivrige førere som vil gi alt og mer til førstkommende helg under Motorsportfetivalen.

 

Rudskogen-Motorfestival-Løpsskjema-2013

 

Favotittstempel

Det er Daniel Kubberød som må tåle å ha favorittstempelet foran de to avgjørende NM-rundene i Superbike under Rudskogen Motorfestival 14. og 15. september. Kubberød leder NM med 28 poeng foran Suzuki-fører Carl Berthelsen. Tre poeng bak Berthelsen jager Ole Bjørn Plassen.

 

–  Jeg har vunnet tre NM-titler tidligere, så jeg har vært i denne situasjonen tidligere. Da hadde jeg enda mindre margin til nummer to. Det skal selvfølgelig kjøres først, men jeg må nok være veldig uheldig hvis ikke dette skal gå veien, sier Daniel Kubberød, som ikke har vært dårlige enn nummer tre i noen av årets NM-runder.

 

Borg MC-klubb fører Carl Berthelsen innrømmer at Daniel Kubberød har tatt et godt grep om kongepokalen, men lover å ikke gi opp før målflagget er vist i race 2.

 

– Det er veldig mange som er sultene på seier i de siste NM-rundene under Rudskogen Motorfestival. Det er mange som kjører fort på Rudskogen, så det blir uansett ingen lett oppgave for Daniel og forsvare NM-ledelsen han har nå, sier Berthelsen, og tror det er en fordel å være i angrepsposisjon enn å være i forsvarsposisjon.

 

Daniel skal også takle presset foran flere tusen mennesker. Presset kommer til å bli veldig stort, så ingen ting er avgjort før vinneren kjører over målstreken på søndagen, sier Berthelsen, og legger til.

 

– Vi reiser til Rudskogen for å vinne begge løpene også får vi telle opp etterpå og se hva det holder til, sier Berthelsen.

 

Daniel Kubberød kommer ikke til å sikre en NM-serier, men derimot vil han kjøre som han har gjort tidligere i år.

 

– Jeg må ikke vinne løpene på Rudskogen for å bli norgesmester, men jeg tror Berthelsen eller Plassen må vinne begge løpene for å kunne bli det, så jeg tror nok det er mer press på dem enn på meg, sier Kubberød.

 

Relaterte linker:

 

Motorfestival: Fart, lyd og spenning i all mass!

Rudskogen Motorfestival 2013!

 

Facebook-kommentar