Så langt er veien inn til området ferdig, depoet, startsletta og service-veien er også ferdig opparbeidet og nå er det utgravingen av crossbanen og hele banen som er blitt hovedoppgaven. Den vil være ferdig utgravd i løpet av november. Av: Mona Forsnes

Den førstkommende helgen vil de få besøk av en anerkjent internasjonal banebygger ved navn Greg Atkins for å få best mulig bane/baneprofil.

Et medlemsmøte spesielt beregnet på Enduro og MX gruppene er utlyst lørdag 23. november der de ønsker å informere om området samtidig som de ønsker innspill på gode løsninger for hele klubben.

Ønsker du å vite mere om prosjektet, kan du lese mer på nettsiden til Borg MC-klubb.

Facebook-kommentar

Tidligere har vi skrevet om Rudskogen som er under ut/ombygging av banen og Borg MC er i rute med sin nye motocrossbane som de regner skal stå ferdig innen et år. Av: Mona Forsnes

– Anlegget her på Rudskogen Motorsenter blir av internasjonal standard, sier anleggsleder Ingar Olsensom kan fortelleom et tiårs langt prosjekt som begynner å se dagens lys.

– Det har tatt tid fra første skisse til spaden ble satt i jorda, men nå begynnervi å se konturene av det som skal bli en skikkelig lekegrind for motorcrossfolket. 120 mål blir anlegget på.

Depoet er på 12 mål. Startgrinden påfem mål og selve banen er på 2000 meter. Crossbanen kan med letthet deles opp i to enheter. På trening har de 1500 meter til rådighet.

Men under løp skal hele banetraseen brukes, fortsetter Olsen. Årsaken til at de deler banen i to på trening, har å gjøre med at motorcross ogATV- førerne dermed kan trene på samme dag.

Rudskogen-utbygging_1271231035.jpg

Kilde: motorsport.no

Facebook-kommentar