Han har deltatt i Manx GP to ganger. Nå satser han på deltakelse i Isle of Man TT i 2018.

Vi har fått følgende pressemelding fra hardtsatsende Erik Kjuus fra Vestby:

FOKUS PÅ TT
Også i år blir det å gjøre en innsats i Manx GP på Isle of Man. Der er målet en topp plassering (ingen enkel sak) Manx GP har vært et lite eventyr i seg selv så langt de to gangene vi har vært med, og dette har gitt verdifulle erfaringer som gjør at vi kan gjøre en beinhard satsing på TT i 2018.

 

SATSER HJEMME
Her hjemme blir det å gå for dobbelt seier i classic TT på Våler. Og kanskje i noen av de andre rundene også.  Samt Noen NM løp i superbike. Håper også på å få til noen løp i IRRC. Hovedmålet for sesongen 2017, er å gjøre Roadracing mere kjent og populært blant den vanlige manenn i gata. Her er det allerede spennende saker på gang. Som vi har tro på at kan bidra til økt oppmerksomhet. Det gjenstår bare noen detaljer som må på plass.

 

ØKENDE INTERESSE
Jeg merker allerede økende interesse for satsingen på roadracing (og når jeg skriver roadracing, mener jeg selvfølgelig gateløp) Jeg får med jevne mellomrom mail og meldinger fra folk som er nysgjerrige på hva jeg gjør og hvordan man kan delta på løp osv. Dette syntes jeg er hyggelig (folk må ikke kvie seg for å ta kontakt).

 

TENKER STORT
Jeg jobber med å sette sammen en gruppe med samarbeidspartnere mot satsingen på Isle of Man TT. Dette arbeidet er godt i gang. Her tenker vi stort, annerledes og nytt. Sammen med partere har vi kommet frem til et nytt og sammensatt konsept sett med norske øyne. Dette kommer til å bli standarden fremover for Norsk RR innen sponsorat- og pr samarbeid. Dette vil bygges opp til å bli en av de største satsinger i norsk RR historie noen sinne.

Vinterhilsen fra
Erik

Facebook-kommentar