Her er den nye Indian Scout Bobber. Indians marketingfolk bruker ett ord for å oppsummere hva denne sykkelen er: “Badass”.

Lanseringen kan ses på somm en respons på Harley-Davidsons påstand til motorpressen om at yngre kjøpergrupper ikke er i cruisermarkedet.

Med denne sykkelen er vi rimelig overbevist om at Indian åpner dører til et nytt og yngre marked. Denne sykkelen har fortsatt mye cruiser i seg, men har samtidig en sporty look som trolig vil appellere til yngre grupper.

I hjertet av denne sykkelen finner vi den vanlige 1130 cc motoren som leverer 100 HK.

En interessant poeng ved denne lanseringen er at den nye designen kommer som et direkte resultat av at kundegrupper, spesielt i Europa, har ønsket et råere og mer nedstrippet uttrykk:

– Vi har introdusert Scout Bobber for å bringe mer edge til Indian. Mange Scout-eiere har allerede modifisert syklene sine for å gi dem et mer agressivt og rått utrykk. Vi har latt oss inspirere av disse eierne. Scout Bobber tilbyr i tillegg en ny og utvidet plattform for ytterligere personalisering av sykkelen, sier Ben Lindaman, internasjonal produktmanager i Indian-konsernet, til www.motorcyclenews.com

De første syklene forventes å ankomme forhandlerne mot slutten av 2017.

Les mer om sykkelen her:

 

 

Facebook-kommentar