Villdyret vist frem på messe i Sveits i helga.

Etter seks måneder og 700 timer med skruing var Indian Motorcycle og Young Guns Speed Shop endelig klar for å vise frem resultatet av sine anstrengelser i helga – Scout sprint raceren ” Mirakelet Mike”.

Denne helt spesielle maskinen er ustyrt med NOS (Nitrous Oxide System) som fyrer sykkelens 1133cc v-twin motor.

Villdyret slippes løs for første gang i midten av juni, rett utenfor Paris på “Cafe Racer Festival”:

– Det har vært noen utrolige måneder og vi har investert 700 timer med jobbing. Vi har bygget utallige sykler, men dette prosjektet er vårt mest ambisiøse så langt. Og vi er helt blåst av alle  tilbakemeldingene vi har fått i helga, sier Nik Heer i Yong Guns.

“Mirakelet Mike”, som er oppkalt etter “Mike the headless chicken” er bygd med offisiell godkjenning og støtte fra Indian Motorcycle og er resultatet av et fullblods amerikansk/europeisk samarbeid.

Sykkelen som står der i dag er skrudd sammen med deler fra merkevarer som  Öhlins (Sverige), Brembo (Italia), Wizards of NOS (UK), LSL Motorcycle Parts (Tyskland), Metzeler tyres (Tyskland) and Motogadget (Tyskland).

– Vi visste hele tiden at Young Guns ville omskape Scouten til noe helt spesielt. Og de har ikke skuffet oss, sier Grant Bester, toppsjef for Indian Motorcycle i Europa.

Les mer om prosjektet her

 

Facebook-kommentar