Vi inviterer igjen til “norsk” sesongstart i RoadRacing

Karlskoga Motorstadion 18 – 19 april 2015.

 

[postgallery_image width=”670″ id=”0″ height=”447″ undefined slidesetid=”2011 BikePort Karlskoga” align=”alignleft” animation=”fade” tween=”linear” navigation=”disabled” timeout=”3″ /]

Vi i BikePort ønsker å invitere gamle og nye RR-førere til Karlskoga Motorstadion til nok en fantastisk treningshelg og sesongstart 2015.

 

Våre tidligere arrangementer på Karlskoga har alle blitt fulltegnet, og vi håper så mange som mulig også blir med på sesongoppkjøringen 2015.

 

Vi stiller med:
– Stevneleder
– Racekontroll
– Dekkservice
– Ambulanse fra TMs Ambulans
– Flaggvakter/Plukkebil
– Utleie av PIT-bokser
– Utleie av hytter

 

Vi jobber også med å tilby
– Fotograf Gary Bailey
– BikePort Exclusive Coaching

 

Generell Informasjon om treningshelgen

Sikkerhet:
BikePort har på alle sine arrangement vektlagt sikkerheten til våre deltakere. Vi rigger derfor vårt stevne etter RR-reglementet til NMF tilsvarende RoadRacing trening med banepersonell, stevneleder, racekontroll og ambulanse i henhold til de krav som stilles til Karlskoga Motorstadion.

 

Ambulansepersonellet er spesielt utdannet og trenet i å kunne håndtere og yte førstehjelp på personer med høyhastighetsskader som kan oppstå ved krasj på en RoadRacing-bane.

 

Bruk av Transponder:
For å kjøre på de RR-Treninger som arrangeres av BikePort, krever vi at det benyttes transponder på sykkelen. Dette fordi at vi har bedre oversikt over hvem som til enhver tid er ute på banen, og vi kan da lettere se hvilke deltakere som tilhører hvilken gruppe hastighetsmessig ved hjelp av rundetidene. Du vil da eventuelt bli flyttet til den gruppen du hører hjemme i av oss som arrangør.

 

Om du ikke har egen transponder, har vi med en god del som du kan leie av oss under kjøringen.

 

RoadRacing Fritrening:
I utgangspunktet deles det inn i tre grupper (A/B/C) ut fra erfaring, fart og rundetider. Hver gruppe har i underkant ac 30 deltakere (totalt maksimum 90 deltakere)! Meld deg på den gruppen du føler selv du føler deg hjemme i. Gruppebytte foretar vi etter behov.

 

Ettersom Solør MCK skal avholde sin praktiske del av Lisenskurs er påmelding for gruppe C forbeholdt de.
Meld deg derfor på i gruppe B isteden. Vi vil omrokere på deltakerne etter behov!

 

A-gruppa er den raskeste (Superstock/Superbike, rundetider under ca 1:12)

B-Gruppa er noe saktere (Rookie, rundetider under ca 1:19).

C-gruppa er for mosjonister/nybegynnere, rundetider over 1:20.

 

Krav til lisens
RoadRacing treninger krever RR-lisens for kjøring samt MC iht teknisk reglement på treninger. Om du ikke innehar RR-lisens kan du kjøre med RR-sykkel med rekruttering-/treningslisens. Om du ikke har RR-lisens, og vil løse trening-/rekruteringslisens oppgir du dette under merknadsfeltet under påmelding.

 

Banetimer
Det er satt opp totalt tre forskjellige grupper for kjøring under arrangementet.De tre gruppene får hvert sitt ”pass” på 30minutter – altså 30 minutter kjøring, 1 time fri, 30 minutter kjøring osv. Kjøring fra 0900-1800 begge dager uten pause.

 

Totalt blir det da ca 7 timer med effektiv kjøretid pr gruppe!

 

Dekkservice
Vi vil stille med dekkservice for omlegging av dekk på felg. Du vil også kunne bestille dekk fra oss, og vi vil ha med noe ekstra dekk for salg. Info om dekkpriser og bestilling sendes ut til de påmeldte.

 

Fotograf:
Vi håper at Gary Bailey finner frem til Karlskoga også denne gang, og sniker seg imellom dekkstabler og rundt i depot med sitt kamera og utav syne imellom gress-strå for å ta bilder av alle våre deltakere.

 

Støy:
Det er strengere støygrenser i Sverige enn i Norge. Støyen måles konstant under kjøringen og banen har konsesjon og støykrav som må overholdes.  For at dette ikke skal bli et problem oppfordres alle som ikke har originalt-anlegg til å benytte dB-killer i eksosen. På denne måten slipper vi eventuelle problem.

 

Bespisning/Kantine:
Deltaker-giften som er oppgitt er inklusive frokost og lunch begge dager. Frokost serveres kl 0800, og vi tar førermøte i sammenheng med dette. Lunch vil bli servert fra kl 1230 uten at vi stopper kjøringen i denne perioden.

 

Overnatting:
Karlskoga har 9 hytter til utleie. tre stk er 3-sengs, 6 stk er 4-sengs. Hyttene reserveres av “førstemann til mølla”. Pris pr hytte er kr 700,- pr natt. Hyttene kan reserveres fra fredag kveld til søndag ettermiddag (2 netter, totalt kr 1400). Utover det er det et stort område for parkering av biler, campingvogner og evt telting på området.

Hytter reserveres ved påmelding (oppgi at du vil leie hytte i merknadsfeltet) på tlf 92082072 eller på epost elizabeth@bikeport.no. Oversikt over hyttene ser du lengere nede.

 

Pitbokser
Karlskoga motorstadion har 12 pitbokser til leie. Hver Pitboks kan huse 4 deltakere.  Pris pr plass er kr 300,- med tilgang fra fredag ettermiddag/kveld til sondag kveld. Pitboks reserveres enklest ved påmelding. Evt reservasjon etter påmelding gjøres på epost elizabeth@bikeport.no. Oversikt over boksene ser du lengere nede.

Desverre er alle pitboks-plasser nå reservert!

Pris Kun kr. 2.750,-

Prisen inkluderer da i ca 7 timer effektiv banekjøring i henhold til program samt frokost og lunch lørdag og søndag. Igjen tilbyr BikePort aller mest kjøretid til rimeligere dagspriser enn andre.

 

Program for helgen

Program lørdag 18 april:

0800: Frokost
0830: Førermøte
0900: Banekjøringen starter
1230: Lunch (uten kjørestopp)
1800: Banekjøring avsluttes

 

Program søndag 19 april:
0800: Frokost
0900: Banekjøringen starter
1230: Lunch (uten kjørestopp)
1800: Banekjøring avsluttes

 

Tidsskjema for arrangementet vil bli sendt ut på epost til deltakerne før arrangementet gjennomføres.

 

Påmelding

 

Fyll ut alle informasjonsfeltene for påmelding til RoadRacing Fritrening på Karlskoga Motorstadion den 18-19 april 2015.

Om du ikke har startnummer for deg eller på sykkelen, sett “?” i feltet for startnummer. Dersom du har med mannskap som skal ha måltid utenom deg selv som deltaker er prisen for dette kr 450,- pr pers for begge dagene! Velg evt mannskapsmat i eget felt. Dersom du trenger treningslisens, vennligst oppgi dette i merknadsfeltet.

NB! Husk å bekrefte påmeldingen på neste side du kommer til etter du har fylt inn all info og trykket “submit” under!

Du vil og motta en bekreftelse pr epost at påmeldingen er registret. Om du ikke får denne kontakt oss gjerne for å verifisere påmeldingen
(sjekk gjerne SPAM-mail først, den kan havne der)

[SINGLEEVENT single_event_id=”roadracing-karlskoga-18-19-april-2015-2-544dfc3b252d6″]

 

Betaling:

For at din påmelding skal være gjeldende må minimum et depositum på kr 1.250,- betales ved påmelding til konto 15030164234, BikePort AS.

 

Resterende deltakeravgift på kr 1.500 pluss evt tillegg (kr. 300kr for PIT, kr. 1.400,- for hytte eller kr 450 ,- for ekstra mat) betales til konto 15030164234, BikePort AS, senest innen 15.3.2015.

 

Din reservasjon av plassen er ikke gjeldende før innbetaling registreres, og du kan risikere å miste din plass ved manglende innbetaling.
Merk gjerne innbetalingen med navn og Karlskoga 2014. Du vil motta kvittering av din innbetaling pr epost.

 

Deltakerliste – Oversikt

 

[LISTATTENDEES event_identifier=”roadracing-karlskoga-18-19-april-2015-2-544dfc3b252d6″]

 

Hytteoversikt:

Hyttenr

Senger

Reservert av

1

4

 J E Halvorsen

2

4

 S Senderud

3

4

 J Larsen

4

4

 H P Kværne

5

4

 T Bondal

6

4

 BikePort

7

3

 R Olsen-Bjune

8

3

 BikePort

9

3

 Stevneleder

 

PIT-boks oversikt

Pitnr Plassnr Reservert av

1

1

 F Rånes

1

2

 H P Kværne

1

3

 R Olsen-Bjune

1

4

 B T Jønfoss

2

1

 S Senderud

2

2

 I Olsen

2

3

 B S Nordhagen

2

4

 P H Nordhagen

3

1

 B Bergersen

3

2

 K Dang

3

3

 G Svehagen

3

4

 F Petersen

4

1

 M Graf

4

2

 F K Kristiansen

4

3

 M Tangen

4

4

 R Israelsson

5

1

 L Bjørgo

5

2

 L Bjørgo

5

3

 L Bjørgo

5

4

 L Bjørgo

6

1

 L E Trønnes

6

2

 T Jørgensen

6

3

 GE Eftang

6

4

 K Carm

7

1

 Å Torjussen

7

2

 T Bondal

7

3

 L Halck

7

4

 M Høyland

8

1

 T Wanwatthana

8

2

 M Andersen

8

3

 D Thomsen

8

4

 V S Johansen

9

1

 R Vangen (Solør)

9

2

 M Hansen (Solør)

9

3

 K Gulbrandsen (Solør)

9

4

 Solør MCK

10

1

 K Hansen

10

2

 JO Belsås

10

3

 JP Høiaas

10

4

 K Viken

11

BikePort

Dekkservice

12

BikePort

Dekkservice

 

BikePort ønsker dere velkommen til Karlskoga Motorstadion!

Facebook-kommentar