SCRAMBLER: BMW kommer neste år med sin første Scrambler.

SCRAMBLER: BMW kommer neste år med sin første Scrambler.

 

MILANO/EICMA: «Alle» har det. Nå har også BMW sin egen Scrambler. Lansert på Milano-messen i dag, basert på fjorårets suksess nineT.

 

Tekst og foto: Claus Diseth

 

På BMWs pressekonferanse her i Milano i dag, ble det fortalt at fabrikken i Bayern hadde blitt så imponert over hvordan folk personaliserte sin nineT, at de simpelthen måtte lage en «Scrambler» slik at den individuelle tilpassingen av sykkelen bare kunne fortsette.

 

POTENT

BMWs Scrambler-versjon drives frem av – selvfølgelig – en boxermotor. Den er på 1170 kubikk, og yter omtrent 110 hestekrefter ved 7.750 omdreininger. Luft- og oljekjølt.

 

PASSASJER? VEKK!

BMW har lagt seg i selen for å gjøre sykkelen så modifiserbar som mulig. Blant annet kan du fjerne hele bakrammen, slik at passasjerdelen av sykkelen forsvinner – og svigermor med den (om det er hun du ikke vil ha bakpå).

 

ELEKTRONIKK?

BMWs nye Scrambler har ABS, men ellers er den fullstendig minimalistisk når det kommer til elektroniske hjelpemidler. Det er slik den tyske fabrikken vil ha det når det gjelder denne sykkelen. Enkelt og stilistisk.

 

03_P90203073

Facebook-kommentar