PALS9854

 

Bare en snau måned inn i 2015 begynner ryktene å florere om hva vi får i 2016. Både Suzuki, BMW og Honda nevnes hyppig.

 

Tekst og foto: Claus Diseth

 

Vi må helt tilbake til 2009 for å finne en større oppdatering av Suzukis GSX-R 1000, så det er kanskje ikke rart at det nå ropes høyt om en ny modell.

 

ALLEREDE I HØST

Nettsiden visordown.com hevder å ha hørt at enkelte Suzuki-forhandlere i England allerede har begynt å planlegge utformingen av lokalene, med tanke på lansering av 2016 GSX-R i høst. Det mumles også om at «en mindre GSX-R» skal være på trappene.

 

NY LITEN HONDA

Det japanske magasinet  Young Machine hevder at Honda planlegger en tosylindret maskin på rundt 250cc. Om det blir en parallell-twin eller en V-motor er helt i det blå, men bladet antyder at den skal hete CBR250RR. Mens kilder i Indonesia (et av de største markedene for nettopp denne type små sportsmaskiner) mener å vite at Honda planlegger en mini-VTR.

 

MINI-ADVENTURE

Visordown.com kan også avsløre et spionbilde av noe som ser ut som en mini-utgave av BMWs GS Adventure-sykler. Man antar at den har en tosylindret motor på ca 300 kubikk. Motoren er vannavkjølt. Nettsiden antar at denne sykkelen er et resultat av BMWs samarbeid med  den indiske produsenten TVS. Dette stemmer også godt med hva BMW tidligere har sagt, nemlig at de ønsker å satse i markedet for sykler under 500 cc.

Facebook-kommentar