rossi

 

I en alder av 37 år har han signert for ytterligere to år med Yamaha!

 

Tekst: Claus Diseth

 

Evigunge Valentino Rossi og Yamaha har nå bekreftet at italieneren tar ytterligere to år i MotoGP-sirkuset. Noen millioner fans verden rundt kan dermed trekke et lettelsens sukk.

 

HVA MED LORENZO?

Nyheten om at Rossi har signert for to nye år, kom bare få timer etter at regjerende verdensmester Jorge Lorenzo på en pressekonferanse i Qatar uttrykte at han var litt skuffet over at Yamaha foreløpig ikke ønsket å forlenge hans kontrakt. Både Rossi og Lorenzo er på fabrikkskontrakter med Yamaha ut denne sesongen. Men det var altså italienske Rossi som først sikret seg et fabrikksete også for sesongene 2017 og 2018.

 

SØT MUSIKK

– Jeg vil tro at det at vi har forlenget kontrakten med Valentino Rossi ut 2018 vil være som søt musikk i ørene til alle hans og Yamahas fans verden rundt, sier Movistar Yamahas teamsjef Lin Jarvis i en pressemelding, og fortsetter:

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre start på sesongen 2016 enn at Yamaha og Valentino bekrefter sitt samarbeid også de neste to årene!

 

ER HJEMME

Og hva sier Valentino Rossi selv?

– Da jeg returnerte til Yamaha i 2013 følte jeg umiddelbart at jeg var «hjemme». Teamet er fantastisk, og jeg ønsker å være tilstede i MotoGP og motorsport så lenge jeg føler jeg er konkurransedyktig, og er motivert. Og det er jeg virkelig, sier Rossi.

Facebook-kommentar