Fredag starter en 9 dagers test i Spania for sørlendingen Carl Berthelsen og Team Suzuki Norway. Det kommer til å bli et hardkjør de to neste ukene for å finspisse formen mot sesongens første løp som kjøres på Lausitzring banen i Tyskland 26.April.

Carl har jobbet knallhardt i vinter for å komme tilbake etter skademarerittet han var gjennom i fjor høst. 2 operasjoner ble det, men han er nå tilbake for fullt og formkurven peker bratt oppover.

Den forrige treningsleiren i Spania for 3 uker siden ble en kjempesuksess og nå skal det bygges videre på de resultatene som ble utbytte da.

Pressemelding fra Team Suzuki Norway:

Carl kjørte allerede etter 2 dager helt nede på sine personlig beste rundetider for 3 uker siden.

Nå skal det kjøres vesentlig raskere på hver trening. Dette for å kunne matche de aller beste roadracingførerne i Europa når det internasjonale tyske mesterskapet, IDM, starter 26.April.

Målsetningen er å slå sin egen pers med over 1,5 sekund. Det vil bli tilbakelagt over 500 runder disse dagene, så det blir et tøft opplegg som møter Carl nå.

Teamet stiller knallharde krav til prestasjon og Carl planlegger å innfri disse.

Det satses mer enn noen gang og etter at en veldig solid sponsorgruppe ble stablet på beina i Januar har det hele tiden vært fokus på bli helt restutiert etter operasjonene.

Budsjettet er økt fra beskjedne 800 000,- i 2008 til over 1.500.000,- i 2009. Teamet har fått inn to nye førere og har vokst fra 6 til 12 personer.

Dette skal på sikt gjøre Team Suzuki Norway til det mest profesjonelle racingteamet i norsk motorsykkel sport.

0904_CarlB_1238674089_1238674109.jpg

Facebook-kommentar