Snart har du mulighet til å prøvekjøre akkurat din drømmedoning. I alle fall om du har mulighet til å komme til Lillestrøm i begynnelsen av mai.

 

Tekst: Claus Diseth

 

MC-messen på Lillestrøm i samarbeid med Motorsyklistenes Facebookside arrangerer nemlig skikkelig Vårmønstring lørdag 6. og søndag 7. mai. Der kan det bli moro for både liten og stor!

 

«ALLE» KOMMER

Samtlige av de store motorsykkelimportørene kommer. Og de kommer slettes ikke tomhendt. De har med seg mange av sine nyeste modeller (og noen bestselgere fra tidligere sesonger, vil vi tro). Det beste? Syklene skal ikke bare stå der til pynt. Det blir anledning til å prøvekjøre mange av modellene. Kanskje finner du din nye drømmedoning? Husk førerkort 🙂

 

AKTIVITETER

Om været blir bra, tror vi i Bikeport at du bør stå opp om morgenen for å få prøvekjørt akkurat den sykkelen du ønsker. Arrangementet starter klokken 10.00 begge dager, og varer til 17,00 på lørdag, og 16.00 søndag. Mens du venter på prøvekjøring er det også mye å fordrive tiden med: Det settes opp en liten ferdighetsbane hvor du kan sjekke om du har fått av deg den verste «vinter-rusten», og skulle sulten gnage en mc-skrott, er det selvfølgelig mat fra grill å få kjøpt.

 

GRATIS

Arrangementet går av stabelen på den store parkeringsplassen utenfor messehallene på Lillestrøm, og er helt gratis. Vi vet ikke hvordan selve prøvekjøringen organiseres, men vi tipper det blir anledning til å utforske noen av de fine motorsykkelveiene rundt Lillestrøm – trolig i grupper med en leder foran.

Facebook-kommentar