André Villa og avgiftskutt løfter stemningen før årets MC-messe

 

2013 MC messen

 

André Villa har med seg tre av verdens beste FMX-stjerner i sitt forrykende show under MC-messen på Lillestrøm helgen 6. – 8. mars. Det solide avgiftskuttet på nye motorsykler gjør også sitt til at stemningen i MC-leiren er høy foran årets messe.

 

Norske motorsyklister smiler bredt om dagen. Siden regjeringen reduserte MC-avgiftene i årets statsbudsjett, er enkelte modeller blitt 50.000 kroner rimeligere enn i fjor. Norges mest solgte motorsykkel de siste 10 år – BMW R1200GS – fikk et prisdropp på 30.000 kroner.
– Det er en veldig positiv tone i bransjen. Avgiftskutt kombinert med lavere utlånsrente sprer optimisme, sier MC-messens prosjektleder, Tommy Larssen.

 

MC-stjerner i 22 meters høyde!
Norges FMX-ener André Villa vil sammen med tre av sine internasjonale kolleger fra X Games løfte stemningen til taket på Norges Varemesse den første helgen i mars. Da kjører de et spektakulært innendørs FMX-show. De høyeste hoppene vil gå opptil 22 meters høyde.

 

Andre Villa i svevet

 

Villa, som har en sterk sølvmedalje som sitt beste X Games-resultat, har med seg profilerte show-kjørere som Bryce Hudson og Jamie Squibb. BMX-kjøring blir det også. Villa slipper også til fire BMX-kjørere som skal underholde sammen med de fire FMX-førerne.

 

Mange herlige nyheter
Etter noen rolige år nyhetsmessig er MC-produsentene nå tilbake med mange spennende nyheter.
– Det er mye herlig å studere for de motorsykkelfrelste og de som drømmer om ny sykkel. De aller fleste nyhetene vil være på messen. Dermed kan de besøkende sammenlikne nyheter og priser. Vi merker at det er stor interesse omkring både avgifts vinnerne og nyhetene, sier Tommy Larssen. Han forteller at målsetningen er ca. 20.000 besøkende på årets messe som har ca. 120 utstillere fordelt på over 20.000 kvadratmeter.

 

Her kan du se 10 av de mest spennende nyhetene som vil være på årets messe:
http://messe.no/no/MCmessen/

 

Fakta om MC-messen:

Tid: 6.-8. mars 2015
Sted: Lillestrøm
Arrangør: MotorsykkelensImportørforening (MCF) og Norges Varemesse
Antall besøkende 2013: 19.232

Innhold:
● Alt av MC-nyheter og trender
● De største MC-importørene og deres produkter
● Klubber og foreninger
● Spesielle custom-sykler og motorsport
● Utstyrsleverandører og et bredt sortiment av siste nytt innen sikkerhetsutstyr
● Show med André Villa m.fl.

Facebook-kommentar