Stinius, Viking Ødegård, (19) Team Yamaha R6 Norway ledet NM i klasse Superstock 600, med 10 poeng før helgens 2 siste løp, og har vist knallform nå i lengre tid. Men, på andre runde i lørdagens regnværsløp var han uheldig og fikk en skikkelig high-side kræsj i 180 km/t ut av sving 2.

Både Stinius og hans Yamaha R6 fikk litt juling, så han kunne dessverre ikke kjøre søndagens løp. Det ble konstatert en liten hjernerystelse, og det har blitt tatt røntgen av håndledd og en finger, men det ser heldigvis ikke ut til å være noen brudd .Men håndleddet skal gjennom MR når vi kommer hjem, men vi er positive!

ANNONSE:

Få en eksklusiv touringpakke verdt 15000,- ved kjøp av Africa Twin i august

Dermed gratulerer vi Trym Transeth Johansen med NM tittelen og vi måtte i år ta til takke med 2. plass, og Marius Notøy ble nr 3. Gratulerer!

Det var NM og Scandinavian Open som var hovedmålene denne sesongen, og det ble altså 2 x sølv, og ale løp / resultater endte på pallen, inntil i går.

Teamet syntes dette har vært en bra come back sesong, selv om gullet i NM glapp i “siste indre”, heter det i pressemeldingen fra teeamet.

Facebook-kommentar