Førstkommende helg kjører Stinius Viking Ødegård (14) finaleløpene i årets European Junior Cup, på franske Magny-Cours.


Nå håper han på to gode resultater for å runde av en en lærerik internasjonal roadracingsesong.

 

PRESSEMELDING FRA STINIUS VIKING RACING

 

Fetsundgutten er yngst av alle i seriens startfelt som består av talenter fra hele verden, i alderen 14-20 år. European Junior Cup, som kjører sine løp sammen med verdensmesterskapet i Superbike, har i år holdt et veldig høyt nivå og bydd på tett og spennende racing i alle løpene. Stinius Viking har imponert med å ta poeng i alle løpene, flere topp-10-resultater og en femteplass fra runden i Tsjekkia som bestenotering. Den italienske runden på Monza ble avlyst på grunn av ekstreme værforhold og derfor kjøres det denne helgen to løp, noe som betyr at det fortsatt er mange poeng å kjempe om i sammendraget.

 

– Jeg håper på bra og stabilt vær til helga, og skal gi alt for å klare én, eller to, topp-5-plasseringer. Jeg gleder meg til å se banen, som jeg har hørt mye bra om, og få muligheten til å lære meg enda en internasjonal bane. Det hadde vært gøy å avslutte løpssesongen med to gode løp, sier Stinius Viking.

 

Både tidsstrening og kvalifisering kjøres fredag ettermiddag, før det er ett løp på lørdag og sesongens siste race på søndag. I tillegg byr helgen også på et par spennende møter og mulig også mer informasjon om hva neste sesong byr på. Det er helt klart en spennende tid fremover for 14-åringen.

 

Tidsskjema:

-Fredag-

16.30-17.00 – Fritrening

17.30-18.00 – Kvalifisering

 

-Lørdag-

13.30 – Race 1

 

-Søndag-

14.35 – Race 2

 

Følg Stinius Viking Racing på Facebook og web for oppdateringer!

www.facebook.com/stiniusvikingracing | www.stiniusviking.com

 

Facebook-kommentar