Reuters melder nå at de første budene på den ikoniske, italienske motorsykkelfabrikanten er lagt på bordet.

Nå oppfordrer vi som vanlig til å ta alle nyheter om Ducati-salget med en klype salt, men denne gangen kommer informasjonen fra selveste Reuters som vanligvis er en solid og pålitelig nyhetsorganisasjon.

Som vanlig er det noen nøkkelspillere på markedet som trekkes frem og det er Polaris, Bajaj og Eicher Motor (selskapet som eier Royal Enfield).

Bikeport har tidligere referert spekulasjonene om at Harley-Davidson jobbet med å forberede et bud, men ifølge Reuters er ikke HD blant de to budgiverne.

Neppe noen stor overraskelse på bakgrunn av krisetallene som ble lagt frem for noen dager siden, med påfølgende nedbemanning og finansielle utfordringer som global og massiv salgssvikt fører med seg.

Reuters bringer på bane en ny og overraskende aktør, nemlig den berømte, italienske Benetton-familien. De skal ha lagt på bordet et bud på 1,2 milliarder dollar via sitt investeringsselskap Edizione Holding.

Så langt virker dette plausibelt, men det gjorde jo også HD for noen uker siden.

Eicher Motors (Royal Enfield) er imidlertid en interessant tanke. Eicher-sjefen gikk tidligere ut og sa at Ducati var alt for kostbart for hans selskap, med det var trolig bare et taktisk utspill. For ifølge Reuters har de også plassert et bud.

To be continued..

 

 

 

Facebook-kommentar