tage_solber_vaalerbanen_dmwmedia-2013-1

 

I bedre form en aldri før, og raskere en på lenge, er Tage Solberg klar for sitt siste løp for sesongen. Det foregår på Anderstorp i Sverige, og det skal kjøres finale i det nordiske mesterskapet der Solberg ligger godt an og satser på medalje.

 

En lang sesong som bare har gått mot det bedre for Lørenskog-mannen og Superbike-fører Tage Solberg, er på hell. Sesongen avsluttes med to avgjørende løp i det nordiske mesterskapet i Roadracing, som holdes samtidig med en runde av det danske mesterskapet. Solberg ligger til nå på en tredjeplass sammenlagt og har en mulighet til å bli nordisk mester.

 

Solbergs sterkeste konkurrent er Vesa Kallio, som hittil har vært overlegent god i alle løp. Anderstorp er en bane Solberg er godt kjent med og det er en av hans favorittbaner. Dette kombinert med et bra team, bra sykkel og en meget klar sjåfør gjør at ting er lagt til rette for god racing den kommende helgen. Det skal kjøres to løp som begge teller opp til 25 poeng, og Solberg sier han skal gi alt i det siste løpet.

 

Tage-Solberg-Profil-2013-1– Dette er årets siste løp, og jeg er kjempeklar til å sloss om medalje i sammendraget. Vesa Kallio er en hard konkurrent og det skal mye til for at jeg klarer å ta igjen han. Men, det er to løp som skal kjøres og alt kan skje. Banen er jeg godt kjent på, så eneste usikkerheten rundt dette løpet er hvordan værforholdene blir.

 

Det er sent i september og sjansen for dårlig vær er stor. I tillegg kommer det en del danske førere i forbindelse med det danske mesterskapet, så det kan bli spennende å se nivået på disse førerne. Uansett er jeg klar til å gi full gass for å ta så mange poeng som mulig, uttale Solberg onsdag ettermiddag.

 

Facebook-kommentar