Honda-fører Tage Solberg ønsker ikke å avslutte årets sesong i august, nå håper han på løp i Europa allerede i høst.

 

PRESSEMELDING FRA TAGE SOLBERG RACING

 

Denne helgen har årets siste NM-runder i roadracing blitt kjørt på Vålerbanen i Solør. Tage Solberg kjørte inn til en fjerde og en femteplass, og var godt fornøyd selv om han ønsket seg en pallplass.

 

– Jeg var litt skuffet akkurat når jeg kom i mål, men det gikk fort over. Jeg har brukt denne sesongen til å kjøre meg inn igjen. Det føler jeg vi har klart bra. Ting begynner å fungere veldig bra nå, derfor er det synd å måtte slutte midt i august, sier Tage Solberg, og legger til.

 

– Jeg må få gratulere Norvald Haaland som NM-mester. Han, Carl Berthelsen og Ole Bjørn Plassen har vært de sterkeste i Superbike denne sesongen. Jeg har et lite sekund opp til tidene deres, men jeg kommer raskt etter, sier han.

 

 

Jubilerende arrangørklubb

 

Solør MC-klubb feiret denne helgen 30 år, og Tage Solberg var imponert over jubileumsarrangementet.

 

– Det har vært en utrolig flott NM-helg. Strålende sol og vel gjennomført arrangement. Fullsatt tribune og bare blide mennesker. Kan man ønske seg noe mer, spør Solberg. Tage Solberg har også hatt et 30-talls gjester i sitt depottelt.

 

– Vi har servert mat og drikke til våre samarbeidspartnere og støttespillere, forteller han.

 

Vil kjøre mer

 

Nå skal Tage Solberg unne seg en måneds ferie før han håper å kunne fortsette høstsesongen i slutten av september.

 

– Jeg vil ikke avslutte sesongen ennå. Vi er tidlig ferdig her hjemme, men det kjøres fortsatt for fullt i Europa, og det kunne vært moro og kjørt et løp til eksempel på min andre hjemmebane på Assen, forteller Honda-føreren. Nå skal han hjem å se på budsjettet, og håper å finne ressurser til en tur nedover.

 

– Jeg skal hjem å telle penger, så får vi se hvor langt det rekker. Jeg drømmer om en runde i det nederlandske mesterskapet i slutten av neste måned, sier han.

 

Foto: DMWfoto.no

 

 

Facebook-kommentar