Tesla-Model-M-Motorcycle-For-Bike-Enthusiasts

HOT OR NOT?: Tesla-eier Elon Musk har laget sin egen versjon av en elektrisk motorsykkel. Hva synes du?

 

Det måtte jo komme: Teslas Elon Musk har laget seg sin helt egen versjon av en elektrisk motorsykkel. Foreløpig er det en konseptmodell. Bør den settes i produksjon? Hva synes folket?

 

Tekst: Claus Diseth

 

Herr Musks motorsykkel har foreløpig fått det lite originale navnet «Tesla Model M Motorcycle», og bærer tydelige tegn på å være designet i USA.

 

MASSE KREFTER

Den nyutviklede el-motoren skal utvikle imponerende 205 hestekrefter (150kW), og er utstyrt med masse avansert elektronikk. Det skal være fire forskjellige kjøremodus; Eco, Standard, Cruise og Race. El-motoren ombord drives av lithium ion-batterier, som befinner seg inne i sykkelens ramme.

 

INGEN GEAR

Sykkelen er ikke utstyrt med gear, og der bensintanken normalt befinner seg er det i stedet et bagasjerom – omtrent tilsvarende som på endel av Hondas nyere CB-modeller. «Model M Motorcycle» skal rulle på felger av karbonfiber for å spare vekt. Demperen bak er av mono-typen. Vi har foreløpig ingen opplysninger om hva sykkelen veier, eller når den eventuelt skal settes i produksjon. Om den noen gang blir det…

 

Facebook-kommentar