Under motorsykkelmessen i vår fikk jeg høre om dette produktet.

Firmaet har eksistert i Norge siden 2005 og holder til i Trysil og driver med spesialtilpassede øreplugger. Av Mona Forsnes

EARfoon Norge har representanter som kommer ut for å ta avstøpninger for EARfoon hørselsvern til både bedrifter og private kunder. Avstøpningene sendes siden til EARmo som er produsent av de ulike EARfoon- modellene for alle utenlandske representanter.

Selve avstøpningen var gjort på ca 10 minutter og jeg fylte ut skjema mens jeg ventet. Fikk god informasjon om

hvordan de fungerte. Det tok ca 8-10 uker før de kom i postkassa. Da har du mulighet til å få prøvd de ut og evt sende de tilbake hvis det er gjort feil.

I esken følger det med en rengjøringsboks, pinne, brusetabletter for å rense ørepluggene i vann og spray.

Vi har nå passert august og jeg har fått prøvd de ut i forskjellige hastigheter og lengder. (Har passert 1500 mil hittil i år). De fungerer i alle hastigheter på en tilfredstillende måte.

De er behagelig i bruk og kjennes knapt nok når du har de på. Man hører godt selv om man har hjelmen på når man prater med andre i en pause. De fungererom man har de på når man er ute å kjører, og prater i mobil samtidig. Hørselvernet tar bort vindsus samt uønsket støy.

Produktet er å anbefale og det er opp til hver enkelt om man synes de er verdt pengene. For min egen del gir jeg dette produktet tommelen opp.

zp8497586rq

Facebook-kommentar