Vi er blitt gjort oppmerksomme på at det finnes et (bedre?)annet alternativ i Thailand enn i stedet for (kjedelige?) Route 66.Av: Mona Forsnes

Mange norske motorsyklister har tatt runden over there for å få med seg denne tursitattraksjonen men kanskje er du litt mer eventyrlysten av deg? Thailand ser ut til å være en helt annerledes mc-opplevelse.

Ruten går i områder i Thailand en vanlig turist aldri får oppleve. Gjennom nasjonalparker (se opp for møte med ville elefanter, aper eller slanger), over utrolige fjelloverganger i rå og ubenyttet natur. Du følger også Mekongelven med avstikkere til utvalgte severdigheter, fra det frodige lavlandet til fjell- landskap med veier som får Trollstigen til å virke som en miniatyr.

Ruten er tidsmessig basert på sikkerhet for deltagerne, samt basert på å oppleve et eksotisk land og gjøre det du elsker mest, nemlig cruise på en tung motorsykkel i varmen. Dagsetappene er fra 200 til 350 km, og de har også lagt opp til at noen av dagene kan du oppleve Thailand uten å sette deg på sykkelen hvis du ønsker dette.

Thailand-Mc-Tours-innfoedte_1269337098_250x182.jpg

En av dagene skal det bli masse svinger: Avstanden den dagen, er ca 250 km, og 200 av disse er bratt svingete vei. Det er faktisk 1864 svinger før man er fremme, og man er inne i de to mest krevende kjøredagene på turen.

Taen tur innom Thailandmc.com for å sjekke om dette kan være noe for deg..

Hører jeg tur?

Facebook-kommentar