20160824-IMG_2834

 

To norske motorsyklister ble i går ettermiddag skadet på Nürburgring. Totalt fem kjøretøyer var involvert i ulykken.

 

Tekst: Claus Diseth

Foto: Bridgetogantry.com

 

Det skal ha vært en spansk turist i en stasjonsvogn som var den direkte årsaken til ulykken, som gikk hardest ut over tre motorsyklister. To av dem skal være norske.

 

KJØLEVÆSKE

Bilen til den uheldige spanske turisten begynte å lekke kjølevæske i den såkalte «Nordschleife», i svingen kalt «Hohe Acht» (høye åtte). Litt senere kommer tre motorsyklister på rekke og rad. Den første mistet grepet, og kolliderte med autovernet. I følge tysk politi som etterforsker saken, er vedkommende bare lettere skadet. Denne motorsyklistens nasjonalitet er fortsatt ukjent.

 

HARDT SKADET

Bak denne motorsyklisten kom det – stadig i følge tysk politi – to norske motorsyklister. Begge to mistet kontrollen på syklene i kjølevæsken, og krasjet. En av dem skal ha kommet unna ulykken med bare mindre skader, mens den andre – som beskrives som en mann på 66 år – skal være hardt skadet. Vedkommende ble raskt etter ulykken fløyet med ambulansehelikopter til sykehuset i Koblenz.

 

BER OM TIPS

Det tyske politiet ber publikum om hjelp, og spør spesielt etter videoer fra «Ringen» som er tatt opp mellom klokken 18.00 og 18:11 (ulykkestidspunktet). Skulle du ha noe å bidra med, kan politiet i Koblenz kontaktes slik:
Polizeipräsidium Koblenz
Tel: 02691/925-0
E-Mail: piadenau.wache@polizei.rlp.de

Facebook-kommentar