Torgeir Horne, som er den yngste føreren i Norge med roadracing lisens , kjørte i helgen sin første NM runde på Rudskogen.

Denne pressemeldingen kom dumpende inn i postkassen vår på jobben:

Torgeir, som kjører i 125cc standard klassen, kjørte inn til en flott 2 plass i race nr 1 på Rudskogen, og vant race nr 2.

Men det ble dramatikk i race 2, hvor Håkon Kolvik og Torgeir Horne, begge fra Solør MC klubb, kjempet side om side i store deler av løpet.

På tredje siste runde gjorde Kolvik en feil, og Torgeir Horne benyttet sjansen ved å dra ifra og satte samtidig personlig rekord med 1.10 på runden, som er like over banerekorden på Rudskogen.

Torgeir Horne fikk 1. plass i race 2, men ble senere diskvalifisert etter at H kon Kolvik hadde lagt inn protest på bakhjulet Torgeir Horne brukte.

Torgeir uttalte etter race 2: “pappa, nå må du skjerpe deg. Gjør du en feil til som gj r at jeg mister en medalje, så får du sparken”! Pappa’n har lovet å lese reglene bedre til neste NM runde.

Med seg på laget har Torgeir jobzone.no, Bikeport.no og MC og utstyrsleverandøren Plassen MC & Racing AS p Liertoppen.

Men som Torgeir sier “Det viktigste er å ha det gøy på banen, og nå ser jeg bare fram til neste helgs NM runde på Våler.

Vi i Bikeport ønsker han selvfølgelig lykke til videre.

Facebook-kommentar