Også i år vil Fefor Høyfjellshotell og BMW invitere til Touringtreff.

Treffet blir den 4-6 september. Her er all info fra arrangøren.

Alle motorsyklister er hjertelig velkommen til Fefor høyfjellshotell i helgen 4-6 september. I samarbeid med BMW vil hotellet også i år holde det årlige touring treffet i sine lokaler på Fefor, ved Vinstra i Gudbrandsdalen. Her ønskes alle motorsyklister og eventuelle passasjerer velkommen til hyggelig omgang med andre som også har interesse for motorsykler, god mat og godt selskap.

Slik som i fjor er det allerede bestilt strålende høstvær, og kanskje dette er stedet og treffet som kan gi deg en skikklig opplevelse av norsk natur i sine fineste høstfarger? Noe alle de som deltok på treffet i 2008 fikk gleden av.

Det blir også i år mulighet til en prøvetur med mange av BMW sine spennende modeller på lørdag ; både Adventure, GT, RT , K 1300 S og R det blir det mulighet for å ta en tur med . I tillegg vil også årets store nyhet F 800 R bli mulig å prøvekjøre.

Fefor ligger midt i smørøyet av et fantastisk turområde med godt merkede stier for de som har lyst til å ta seg en tur ut i naturen.

Flotte muligheter for sykkelturer, utleie av sykler dersom det er ønskelig. Like nedenfor hotellet finner dere Feforvannet der det er mulig å fiske uten fiskekort. Innendørs tilbyr Fefor svømmehall, squashhall, badstuer og trimrom. Hvis ønskelig er det mulig å bestille seg aromaterapi og/eller rygg/nakke massasje.

Både fredag og lørdag blir det dans til levende musikk for de som ønsker det. Men før dansen vil vi begge kveldene få mulighet til å nyte en god middag i hotellets flotte spisesal.

2009_TouringTreff_1245301148_1245301254.jpg

Priser for overnatting med fullpensjon (frokost, lunsj og middag inkludert) er henholdsvis:

Enkelt rom kr. 1045,- pr. døgn
Dobbelt rom pr pers kr. 895,- pr. døgn

Pris for Vesle Peer hytte med plass til 6 personer : kr. 1000,- pr. døgn
Pris for Store Peer hytte med plass til 8 personer : kr. 1200,- pr. døgn

For hytte tilkommer fullpensjon på hotellet kr. 500,- pr. person pr. døgn, leie av sengetøy med kr 200,- pr sett og sluttrengjøring med kr 750,- pr. Vesle Peer og kr. 850,- pr. Store Peer hytte.

Påmelding gjøres direkte til Fefor høyfjellshotell :
informasjon@fefor.no eller på tlf: 61 29 33 00

God tur og hjertelig velkommen til årets Touring treff !

Facebook-kommentar