PÅ PLASS: Ole Bjørn Plassen har akkurat kjørt det første av fredagens to treningspass.

PÅ PLASS: Ole Bjørn Plassen har akkurat kjørt det første av fredagens to treningspass.

 

Tre norske førere er i aksjon på Valencia-banen i Spania i helgen. Ole Bjørn Plassen (Superbike), Thomas Sigvartsen (Moto2) og Henning Flathaug (Superstock 600) skal måle seg med noen av verdens beste førere.

 

Tekst: Claus Diseth

Foto: Beate Cathrin Haugen

 

Det er dessverre ikke live timing under dagens to treningspass for de forskjellige klassene. Ole Bjørn Plassen har akkurat avsluttet sitt første pass for dagen, og melder på sin hjemmeside at rundetiden lå på rundt 1.38. Hans personlige rekord på banen er 1.36.6

 

MOTO2

Thomas Sigvartsen stiller i Moto2-klassen, mens Henning Flathaug kjører Superstock 600. De to klassene har felles trening, kvalifisering og løp, men det opprettes egne resultatlister for hver klasse.

 

KVALIFISERING LØRDAG

Det kjøres to kvalifiseringer lørdag. For Moto2/Superstock er dette klokken 09.00 og 13.05 – begge på 40 minutter. Superbike har kvalifisering klokken 11.30 og 15.35 på lørdag. Live timing finnes her: http://www.fimcevrepsol.com

 

SE LØPET

Det skal også gå an å se løpene søndag via Youtube. Bruk denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=2StcrpqNZfU&app=desktop  Superbike-løpet starter klokken 12.00, mens Moto2/Superstock 600 starter klokken 13.00. Begge løpene er på 19 runder.

 

 

Facebook-kommentar