Tirsdag 1. mai ble Trollheim rundt nok en gang arrangert og runden ble utført på en fantastisk dag, når det gjelder vær og kjøreforhold, godt selskap og til stor underholdning for tilskuerne som var i alle aldre som satt i veikanten å så på tohjulingene som passerte på ruten.

 

Fellesstarten var kl.11.00 fra Skållåbøtta MC i Storås, Trøndelag og det er nevnt et oppmøte på ca 350 motorsykler i alle varianter og fasonger. Mange hadde passasjer og det var også et godt oppmøte av de som ikke kjørte men gledet seg over mangfoldet som viste seg på oppstillingsplassen.

 

Det var muligheter til å kjøpe seg kaffe, vafler og pølse og ikke minst fergebilletten som så absolutt lettet arbeide til fergemannskapet som enkelt kunne plukke dem, når vi stod ved fergeleie.

 

Trollheimen rundt: Storås–>Berkåk–>Oppdal–>Sunndalsøra–>Surnadal–>Storås.

 

En av BikePort’s ansatte som også er en ivrig motorsyklist,  var med på turen, som gikk fra Trondheim og storkoste seg på runden som ble på ca 39 mil.

 

Har deltatt før og tar gjerne runden neste år også for å oppleve gleden det er å kjøre sammen med andre, det gode humøret til de som deltar og ikke minst å få se gleden det er for tilskuerne som tar seg tid til å se på våren vakreste eventyr (hvertfall for undetegnende).

 

 

 

 

Det ble tatt mange bilder og vi gir deg noen av dem.

 

 

 

Et par videosnutter er også lagt ut på Youtube, der du får en liten anelse på hva vi opplevde vi som var med.

 

 

 

Om du har lyst til å se flere kan du sjekke siden til NAF MC Trondheim som deltok på ruten.

 

 

 

Facebook-kommentar