PROTOTYPE: Honda viser frem denne på sin stand i Milano, men vil ikke si noe om modellen. Foto: Honda.

PROTOTYPE: Honda viser frem denne på sin stand i Milano, men vil ikke si noe om modellen. Foto: Honda.

 

Honda slapp tydeligvis det de hadde av «nyheter» på INTERMOT-messen i Köln for en måned siden. I Milano har de lite nytt å komme med for 2015, men viste frem to spennende prototyper.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Gateversjonen av RC213V har vi omtalt i DENNE ARTIKKELEN. I tillegg har verdens største motorsykkelprodusent vist frem en gjørmete prototype de kaller True Adventure.

 

AFRICA TWIN

Og det ser virkelig ut som en kjekk arvtager til den lenge etterspurte Africa Twin. Honda holder kortene tett til brystet, men fra det vi kan se av bildene har den 21 tommers forhjul og 18 tommers bakhjul, noe som skulle borge for gode terrenggående egenskaper.

 

PARALELL-TWIN

Det ser også ut som om motoren er en paralell-twin, men det er helt umulig å se hvor stor den er. Men det vi ser, er at den har lang og god fjæringsvei, doble skivebremser – og da antar vi at motoren står litt i stil til bremsene. Skal vi tippe 800 kubikk?

 

LANSERES I TOKYO?

De mest optimistiske forståsegpåere antar at både True Adventure og prototypen RC213V-S blir lansert i full bredde på messen i Tokyo i mars. Det er lov å håpe!

 

2015-Honda-Africa-Twin-True-Adventure-Prototype-05

Facebook-kommentar