Roadracingføreren Trym Johansen (23) fra Slemmestad kjørte i helgens NM runde inn til en meget sterk 5.plass.

Dette er Trym sitt beste resultat i år og det ble levert under svært vanskelige forhold med masse nedbør. Han leverte rundetider som var helt på høyde med de aller beste i Norge og beviser at han blir å regne med videre. Til og med Europamesteren Helge Spjeldnes var kun 0,3sek raskere enn Johansen.

Pressemelding fra Team Suzuki Norway

Han hadde et litt vanskelig utgangspunkt med 9.startspor etter kvalifiseringen, men kjørte meg mesterlig opp underveis i løpet.

Løpet ble kjørt på Karlskogabanen i Sverige søndag og var den 3. av 6 NM runder i 2009. Trym kjører for Team Suzuki Norway og deltar i 600ccm klassen, Superstock 600.

Han ble norgesmester i 600 klassen for standard sykler i 2008, men har i år klatret opp i Superstock 600 klassen. Her må han bryne seg på vesentlig hardere konkurranse fra sine konkurrenter og derfor er helgens plassering virkelig en bragd for det unge talentet fra Slemmestad.

Sesongstarten har ikke vært annet enn vanskelig for Trym. Det har blitt noen krasj både på trening før sesongstart og etter at sesongen startet opp.

Dette har gjort at resultatene har uteblitt frem til forrige helg. Nå ser det ut som om Trym er på rett kjøl igjen og vi vil nok se mye mer til han fremover.

Han er en av tre førere i Team Suzuki Norway, som er den største satsningen i roadracing på veldig mange år.

Trym_Johansen006_1248180292_1248180300.jpg

Erik Magnus Ekjord fra Oslo som også kjører for dette teamet leverte en solid 8.plass i Superbike klassen. Dette er den største klassen innen Roadracing hvor man kjører med 1000ccm motorsykler med over 200HK og et kanskje enda tøffere startfelt enn i 600 klassen.
Begge førerne kjører for Borg MC klubb.

Facebook-kommentar